|
|||
|
|||
pomoc za whites 3900/D
dali neko od korisnika poznaje ovaj detektor i kakve sumu karakteristike posto nisam naso o njemu bas nista na internetu
|
|
||||
|
||||
Tesko da ces i naci jer je to zastarjeli model. Vjerujem da ce se vec neko naci ko koristi taj ili slican whitesov model te ****je.
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
citat
Ima ih dve verzije:Whites 3900 Pro Plus i Coinmaster 3900 D,neznam na koji konkrestno misliš.
|
|
|||
|
|||
Ljubo pise u naslovu malim slovima; 3900 D! Jedino ako te buni ovo Coinmaster a to je isti aparat.
|
|
|||
|
|||
citat
Ja znam da je isti.Coinmaster 3900 D je u plavoj kutiji.a Whites 3900 D Profesional je u crnoj kutiji.Neznam kolegu šta konkretno zanima ali ukratko:Ovaj aparat ima sondu 21 santimetar u precniku.Dva modusa traganja.Geb/nor i Geb/Disc.Poluga ispod sata sluzi da menja moduse traganja.Ovaj aparat ima malu dubinu traganja i jeste stariji model Whitesa kao sto je rekao Vumi.Koristi 4 baterije od 1,5v R18.Drugo me dopuni ako sam propustio.Imam i shemu za njega.
|
|
|||
|
|||
Ljubo upravu si ovaj je u crnoj kutiji i koristi 8 baterije od 1,5 male a interesuje me njegovo stelovanje posto nemam nikakav prospekt o njemu a bicu ti zahvalan ako mi posaljes i semo detektora posto mi je receno da je neko brljao po njem
|
|
|||
|
|||
3900
napisi svoj e-meil
|
|
|||
|
|||