|
|||
|
|||
Novi detektor
Pozdrav svima. Imam Garrett GTAx550 i odlučio sam za novi i ovde je problem, ne mogu se odlučiti šta da uzmem XP gold max ili Minelab eksplorer 2. Oba detektora dobijam skoro za istu cjenu. Tamo kde živim nema nekih arheoloških nalazišta, ali isto tako tražim star novac i ličnu opremu vojnika iz prvog svetskog rata.
|
|
||||
|
||||
Radi se o dva potpuno razlicita detektora....Goldmax x je jednostavniji za upotrebu, Explorer radi na vise frekvencija, ima display i mozes ga programirati po svome. Vjerujem da ces za explorera trebati mnogo vise vremena da ga skontas. Odluka je na tebi...
|
|||
|
|||
Neces pogresiti bilo koji da uzmes, oba su isto duboka. Goldmaxx je jednostavniji za upotrebu sto se tice stelovanja i tonova.
|
|
|||
|
|||
moze biti,moze biti
|
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
Citat:
mislim da je razlika u cenama mozda i vise od 25% u korist XP |
|
|||
|
|||
XP gold max power košta oko 900€ novi ( bar tamo kde bi ja kupio) ali se nadam na mali popust, Minelab eksplorer 2 pa prodaje jedan kolega star 1 godinu za oko 800€. Tko da su troškovi skoro jednaki.
|
|
|||
|
|||
Pozdrav Drago,imam explorer II,nisam mislio nista lose ,o exploreru mislim da imas na forumu dosta pisano a i o XP, a koji ces uzeti moras sam odluciti.Ja sam uvek za to da kupim novu masinu,a ako ti je bosna blizu imas gore link pa ti vidi
|
|
|||
|
|||
Cijene u Bosni su niže nego u Italiji ali shop u Italiji mi je blizu i nemam nekih troškova osim par litra bencina. Problem vidim u tome jer Minelab novi košta nekih 300-400€ više i sad ga mogu dobit za cjenu XP...
|
|
||||
|
||||
Pa ako ti nije stalo do nekih 200 evra onda ih podijeli nama na forumu ili kupi neko prasence pa ada okrenemo na raznju u ime novoga detektora...mislim da se ostali nece buniti na ovu ideju
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |
USA Army detektor | Stef74 | Zanimljivosti | 1 | 15.07.2007 02:51 |
Novi Fisherov detektor | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 01.02.2007 20:42 |
Novi detektor na trzistu :) | Vumi | Vrste i namjena | 5 | 21.03.2006 15:11 |
Proslost i bastina Vinodola | rammstein | Antika | 3 | 03.02.2006 23:57 |