|
|||
|
|||
Oranje
Kako rade nasi susedi.
|
|
||||
|
||||
Na žalost i ne samo naši susedi...
NEgo i neki naši zemljaci! Eeeeeeee, na žalost
|
|||
|
|||
jgfj
Sto nazalost avgust zakupis parcelu i sljakas .
|
|
|||
|
|||
Miki dam ti ja parcelu za dzaba
|
|
||||
|
||||
@miki13, nemoj molim te o ovim stvarima govoriti ovdje kao da je to sasvim normalno. Usput, cisto sumnjam da se ovdje radi o tvojim susjedima jer koliko vidim, ovaj radi sa detektorom iz nase domace produkcije.
|
|||
|
|||
hhha nije bitno susjed ili ne ali traktorce leleeeeeeeee iskopao temelj za 8smokatnicu hahhaaa ......
|
|
||||
|
||||
Stvar je u tom što ovo je ova naša zanimacija za mene hobi a ne izvor prihoda i na svu sreću nemam potrebe da ovo i ovako radim da bih došao do materijalnih sredstava neophodnih za svakodnevni život!
I ako neko pita : Kao ovo ti ne bi radio moj unapred odgovor je : NE! Ovo na daleko prevazilazi granice hobija, gubi se onaj dobro poznati osećaj kada se u grumenu zemlje(iskopane a ne izorane) pronađe neki novčić. A pogotovo što od ovakve njive posle nema leba !
|
|||
|
|||
Sunce ti poljubim ovo ko transei. ono sto je bilo gore ode 1 m dole...i obratno
|
|
|||
|
|||
****.. zbog ovakvi bice zabranjeno svima i to uskoro...ovo se nezove hobi...
|
|
||||
|
||||
Ljudise snalaze na svakojake nacine,Ja licno nevidim nista lose u tome a evo i zasto.
Ako drzava moze da prodaje bolje receno ljudi na drzavnim funkcijama prodaju kulturna dobra,arhelozi nista nerade,zbog cega neko nebi orao njivu, pa to su pre 20 god.radili i u Austriji,bugarsku da ne spominjem,ranije su njive orane traktorima gusenicarima i orane su po 50cm i opet svaka radja i na svakoj mozes naci nekog materijala e sad sto je stanje kod nas takvo kakvo jeste pa je mnogima to glavni izvor prihoda to je vec druga prica. isao sam par puta sa drugarima u tudju brazdu i stvarno je duboko kad ga zarokaju sa tim plugom a da se neore tako duboko nema ni jednog aparata na svetu koji bi otkinuo novcic na 70. Znaci nek je plug 50 plus bolji aparat 20 i to je to! |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
E ovo je oranje !!!!! | miki13 | Novi vijek | 14 | 19.11.2010 01:17 |
Oranje i naoružanje | ЛазарС | Zanimljivosti | 3 | 07.11.2008 23:53 |