|
|||
|
|||
Pomoć početniku
Poštovani članovi ovog sajta,
Kao početnik u "lovu na blago",želim da mi pomognete.Interesuju me DETEKTORI,ali skoro da ništa neznam o njima.Pročitao sa dosta toga na ovom forumu,pa mi je i nešto od toga postalo jasnije.Hteo bih da kupim detektor metala za površinsku pretragu,pa ako nije problem da mi neki detektor preporučite,raspon cene recimo može biti od 150-300 eura.Takodje mi možete preporučiti i neki detektor za dubinsku pretragu terena. Unapred zahvalan na odgovorima |
|
|||
|
|||
pozdrav Ivane i dobrodosao.sto se tice samih detektora imas strasno veliki izbor ali , ako si dobro procitao ostale priloge verovatno si shvatio da za 300 evra najbolje da kupis polovan detektor poznate marke nego neki nov trece klase.za sada toliko od mene . pozdrav dragan
|
|
|||
|
|||
Citat:
al gde da nadjem. jel ima neka berza na forumu! ili oglasi. ja listo al nisam vido |
|
||||
|
||||
Na samom forumu postoji dio na kojem se mogu naci nekada oglasi o prodaji detektora...
|
|||
|
|||
ako poznajes nekoliko tragaca sigurno ti mogu nabaviti neki polovan detektor,ako ne ni to nije veliki problem samo treba dobra volja i malo evrica .pozdrav
|
|
|||
|
|||
Citat:
da pishti samo na plemenite metale i da vata1-1.5 m minimum? |
|
||||
|
||||
na 1 ili 1,5m mozda ces uhvatiti zakopano auto i nista vise...o novcicima i slicnim stvarima nemoj da se nadas.... a ako hoces da i uhvatis nesto na tim dubinama onda ti nekoliko stotina evrica ne mogu takodje pomoci
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
za par hiljada evra bi nasao nesto slicno "ali samo slicno ".verovatno niko ne veruje u to dok sam ne potrosis nekoliko hiljada evra.(to znam iz iskustva).prvo kupis jedan ,pa taj ne valja pa drugi i tako nikad kraja.A na tim dubinama ne mora da znaci da je cup,cup mozes naci i na 30cm. samo ti treba malo vise srece .onome kome je sudjeno da ga nadje nacice ga i bez aparata.pozdrav dragan
|
|
|||
|
|||
Citat:
malo pretero za 1-1.5m al ako je upitanju rastresita zemlja sa po kojim krechnjakom ne velikih dimenzija, za 300-500 evra jel moze da se nadje? i nek pishti na sve, nije bitno 8) znate, ja imam predstavu o tome gde je i koliko je, al to mesto gde moze da bude je nekih 3-3 metara, pa puta 0.5 do 1m u dubinu... taman da ga nadjem dok se ljudi okupe zar ne. probali ja i drug, ima korenja, kamenja... a i nije bash da je malo ljudi u tim krajevima... pa bi neshto shto konkretizuje pretragu bash dobro doshlo ne trazim novcice, remesiana za razliku od virminacijuma je ispod grada. a i ovo oko grada... sumnjam da je na par centimetra. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorija Bosne | rammstein | Istorija gradova | 21 | 17.02.2006 11:49 |