|
|||
|
|||
Nepoznato...
E Ljudi, nemogu da se setim odakle mi, ali veze nemam cije su...nisu mnogo stare, ali me zivo interesuje cije su
|
|
||||
|
||||
Ili se varam ili su to kuvajtski dinari
|
|||
|
|||
Hahaha....Moguce, to su mi neki rekli mada nisam verovao...
|
|
|||
|
|||
Da Li To Uopste Vredi Vise?
|
|
||||
|
||||
Pogledaj godinu proizvodnje na njima pa prevedi na nas kalendar
|
|||
|
|||
Ma znam to , nego da li ce vredeti za koju godinu...100-200, 1500
|
|
||||
|
||||
Hoce sigurno..ali da bude jos sigurnije, ti sacekaj pa nam javi kada stigne na tu cijenu....ili bar nasim cuku cuku cuku cukuuuuuuuu unucicima
|
||||
|
||||
jes da bude
dotle
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Novčići su libijski, u apoenima od 100 i 5 Dirhama, dobili su ime po grčkoj drahmi.
|
|
|||
|
|||
Nepoznato
Posedujem novcic koji je slican kao ovaj u Enigminom prilogu.Razlika je u tome sto na mom novcicu iznad klasova ima drugi natpis i drugi
znak.Medjutim moj novcic se sastoji od dve jako tanke srebrne plocice koje su zalepljene nekom smolom za metalnu plocicu.Inace novcic sam nasao detektorom po slovima i orlu sam pretpostavio da je arapski ali mi je bilo nelogicno to sto sam ga nasao na jug Srbije.Novcic je kod jednog prijatelja koji pokusava da sazna poreklo i vrednost,kad mi ga vrati ubacicu i sliku. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Meni nepoznato | kratki | Novac | 4 | 06.06.2006 05:20 |
Srednji vek | rammstein | Srednji vijek | 4 | 31.10.2005 00:15 |
Praistorijski nalazi | rammstein | Praistorija | 14 | 26.10.2005 00:59 |