|
||||
|
||||
zanimljive stranice
bas zanimljive stranice naci se te ako na googlu potrazite
"rimska vojska na tlu singidunuma" na ovim stranicama ima dosta predmeta koji su pronadjeni na terenima oko i na kalemegdanu/singidunum/ i u kojima mozete prepoznati dosta poznatih ali i ne identifikovanih predmeta koje sam ja video ovde na vumiju ima dosta opreme i oruzja rimskih vojnika keramike i drugog... |
|
||||
|
||||
hajde, nemoj nas muciti i postavi link te stranice
|
||||
|
||||
evo adrese
Citat:
http://dekart.f.bg.ac.yu/~nmrdjic/legio/oprema.htm nemam na tastaturi onu horizontalnu krivu liniju pa zato nisam mogao da otkucam link, sad sam ga prekopirao nadam se da ce uspeti Promijenjeno od Vumi (30.04.2006 u 14:22 sati) |
|
|||
|
|||
Banebeograd, pozdrav!
Imam zamolbu. Bavim se proučavanjem rimske vojske, njezina oružja i vojne opreme. Veoma sam zainteresiran za publikaciju u kojoj su objavljene ovdje ilustrirani nalazi. Možeš li mi pomoći oko podataka o autoru i naslovu, kao i adresi gdje nabaviti publikaciju, ako uopće ona postoji. |
|
||||
|
||||
pozdrav
video sam na sajtu e mail adresu ovog momka koji je mislim autor tekstova sa sajta, tu pise sledece...
"Nemanja Mrdjić, student arheologije Filozofski fakultet Beograd nmrdjic@f.bg.ac.yu Zahvaljujem se mr M.Vujoviću, asistentu na katedri za Klasičnu arheologiju Odeljenja za arheologiju (Filozofski fakultet Beograd) na korisnim savetima i sugestijama prilikom izrade ove prezentacije" mozda bi bilo najbolje njega da pitas on sigurno zna mnogo o toj temi pozdrav bane |
|
|||
|
|||
Bane, pozdrav!
Hvala za informacije i sugestije! |
|
|