|
|||
|
|||
Tesoro Golden u Max
Naredne nedelje cu dobiti ovaj Tesorov aparat pa ce odmah na testiranje, inace ima sledece karakteristike:
- MicroMAX Design - Low Noise Circuitry - 9 x 8 Coil - VLF 10 kHz Frequency - One Drop-in 9 Volt Battery - Silent Search Discriminate Mode - No-Motion All Metal Mode - 4 Tone Audio ID - Positive Pole Locking System - Interchangeable Coils - Waterproof search coil - Built-in Mineral Rejection |
|
||||
|
||||
Izgleda dosta komplicirano sa svim tim dugmičima, ko neko pojačalo. Zanimljivo, budno ću pratiti tvoja saznanja, smo naprijed Kratki.
|
|
|||
|
|||
Ma nije tako komplikovano kao sto izgleda, nema problema javljam sve novosti. Meni je naj interesantnije sto svi Tesorovi aparati imaju jedan ton, dok ovaj radi u cetri tona sto mu je velika prednost. Hvala na podrsci ;-)
|
|
|||
|
|||
samo napred kratki ,mene takodje zanima kako radi taj model, mada ga na forumima ne hvale previse
|
|
|||
|
|||
U Evropi se ne moze kupiti samo u Americi, pa ga nisam nasao na forumima u Nemackoj i Austriji.
|
|
|||
|
|||
mene je interesovao najvise zbog one NOTCH (filter)opcije ,ali negde sam procitao da nije nesto posebno ...mada ,nikad se nezna,treba probati
|
|
||||
|
||||
Super izgleda, samo da ima displej.
|
|
|||
|
|||
ma sto izgleda super manje vise nego sto je lagan ko pero,kao i svi modeli umax ,mada pomalo deluje kao igracka,ali su veoma pouzdani...s njim mozes mlatarati dan i noc a da ne osetis umor
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
hehe,sve znas kratki...nego sta ce ti vise tonova,samo te zbunjuju ,meni vise odgovara jedan ,eventualno dva(drugi krckanje)...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Tesoro tejon - Goldmaxx | tragac | Testiranje detektora | 94 | 06.03.2009 18:58 |
tesoro vaguero 2 | I.Dzon | Vrste i namjena | 44 | 12.06.2008 01:08 |
Konačno mi proradi tesoro i evo rezultata. | avukadi2 | Novi vijek | 2 | 01.04.2008 22:06 |
Tesoro Tejon | kratki | Vrste i namjena | 4 | 07.03.2008 10:11 |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |