|
Izgubljene stvari Možda vam neko od naših članova, može pomoći oko pronalaženja izgubljenih, ličnih predmeta... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Potreban neko iz Novog Sada
Da li je neko rasplozen pomoci jednoj osobi ili iznajmiti detektor istoj a da se nalazi u N.Sadu ili je tu u okolini?
Ako ima neko zainteresiran, neka se javi i dobice njegov broj telefona. Hvala unaprijed
|
||||
|
||||
pa ja mislim da ima sajt gde neko nudi iznajmljivanje detektora.....bese tako?
|
|||
|
|||
Ja bih stavio jedan link, ali ne znam da li je to protiv pravila foruma? U njemu je informacija za iznajmljivanje.
|
|
||||
|
||||
pa zavisi ko iznajmljuje
|
||||
|
||||
Nista od linkova, jel ima neko da pomogne covjeku?
|
|||
|
|||
Promijenjeno od Vumi (31.08.2011 u 15:56 sati) |
|
||||
|
||||
ja nisam tako daleko od n.sada...zavisi o cemu se radi
samo da nisu neke price o zakopanom blagu itd...... ima ljudi koji vide par polomljnih crepova na njivi pa misle tu ima nesto...ili im se javlja neko u snu ...itd |
|
||||
|
||||
Ivlianvs, ne znam o cemu se radi, nisam covjeka pitao, mozda je i zlatan zub njegove bake u pitanju, ko zna .
|
||||
|
||||
... ja sam iz Novog Sada
|
|
|||
|
|||
ja sam imao par ponuda za trazenje izgubljenih dukata i kojesta...sad mi se to vise ne trazi. kad sam donio detektor svi se ucutali,boje se da ih ne sj...em. nek sanjaju dukate i dalje a ja cu se neko vrijeme zadrzati u svom vrtu
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
nekim ljudima nije potreban detektor | Lotr | Zanimljivosti | 5 | 12.07.2011 14:02 |
za sada 10-15 kom | eclipse4 | Novi vijek | 6 | 14.05.2009 19:22 |
Do sada najbolje ocuvani ostaci mamuta | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 12.06.2004 02:27 |