|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
XP goldmaxx power
da vas niko vise ne bi varao i lagao
tu ubrajam 1. proizvodjaca, 2. razno-razne prodavce , 3. poznate i nepoznate "konstruktore" metal detektora i slicne opreme 4. a ponajvise one koji ga nikad nisu videli a jos manje imali u rukama ali " sve o njemu znaju " a koga zanima kako stvarno radi i da li mu odgovara ili ne neki od XP aparata moze da mi se javi na e mail ili PP pa da isti isproba uzivo , naravno ako je taj forumas negde u beogradu ili blizini, /mada dolaze u obzir i dalje destinacije ako se u obilazak terena ukljuci i pecenje ispod saca i ladno pivo / a to vazi i za jos neke metal detektore koji su u mom posedu.... pozzzzz |
|
||||
|
||||
Bane, navuces gnjev domacih proizvodjaca na sebe
|
||||
|
||||
ma jok ima tu sjajnih ljudi od kojih se ima sta nauciti i nece biti ljutnje ...
a i bas sam se uzeleo vruceg pecenja |
|
||||
|
||||
Znaci, ozbiljno se bacas u biznis lova na blago, haha, sa srecom neka ti je . Ako nista drugo, bar ces nabaciti koji kg
|
||||
|
||||
pa jes, ja sa 60 kila ko pola coveka , bas bi mi trebalo neko kilo viska...
|
|
||||
|
||||
Koju si to stranu mjerio, hehe
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Goldmaxx power DUBINA ? | Cakan | Vrste i namjena | 11 | 03.08.2008 15:14 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
GmaxxII ili GOLDMaxx power | tragac | Vrste i namjena | 1 | 29.04.2008 21:56 |
xp goldmaxx power | vedran | Vrste i namjena | 3 | 29.03.2008 23:48 |
Možetel mi pomoći u kupnji XP-a Goldmaxx-a Power-a | vedran | Vrste i namjena | 25 | 22.03.2008 02:38 |