|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Testiranje detektora u vazduhu
Kod kupovine detektora treba obratiti paznju da bude podjednako senzibilan, kako u zemlji tako i u vazduhu! XP je i u ovoj oblasti pokazao dobre rezultate, odkrio je bez teskoce Ficu na dva metra visine!
|
|
|||
|
|||
E... Neso pa ti si cudo od coveka. Dragi prijatelji dobro pazite kad idete da trazite ispod drveca da vam slucajno fica ili nedaj boze neki tenk nepadne naglavu. Sve pohvale za nalaz ovo se retko nalazi i u garazi a kamoli na drvetu, moram priznati da ti je detektor vrhunsko dostignuce nauke, kad je uspeo i to da detektuje
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Ne bi više bio Kratki, postao bi Kraći.
|
|
||||
|
||||
ljudi meni se cini da je tog ficu stavio gore neki moderni hajduk u svrhu smrtonosne zamke za sve tragace za ukletim zlatom...ima tu nesto sigurno
|
|
|||
|
|||
Znaci da sm dobro prosa ha ha!
|
|
|||
|
|||
...........ili najkraci.........:26 :
|
|
|||
|
|||
Bane imas pravo klasicna zamka.
|
|
|||
|
|||
ma neeeeeee ja mislim daje baba dedi sakrila ficoku da nebi vozio u pijanom stanju i jurio sojke po selu a deda ko deda savijen u ledjima nebi nikad dosao na ideju da pogleda na drvo
|
|
|||
|
|||
pozdrav kratki!na nekih 150 metara od fice postoje nekoliko desetine kamenih kupola koje su otkopane i gde su vadjene dosta lepe stvari,od velikih gvozdenih koplja pa nadalje.interesantno mesto,a izvor kao i voda ispod fice prvoklasna.pozdrav
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Testiranje LORENZ DEEP MAX 3 | kratki | Testiranje detektora | 0 | 20.09.2006 10:41 |
testiranje detektora | kratki | Testiranje detektora | 18 | 10.08.2006 19:58 |
Kupovina detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 7 | 15.06.2006 12:33 |
Upotreba detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 1 | 12.06.2006 23:13 |
Principi rada detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 2 | 11.06.2006 12:34 |