|
||||
|
||||
Godisnji odmor
Drustvo, ja za 2 sata krecem na becki aerodrom a u 4h ujutro letim sa porodicom na koji dan u Grcku. Cuvajte ovaj nas forum dok se ne vrnem a ja cu ako uspijem javiti se odozdo. Nakon povratka iz Grcke, trebao bih doci i na koji dan u Srbiju a onda cu mozda i do Bosne otici. Zelim vam sve najbolje pa se dopisujemo nakon godisnjeg opet.
|
||||
|
||||
sretan put i dobar provod..
|
|
||||
|
||||
I Ja ti zelim srecan put i sve najbolje.Mozda u Grckoj ima lep teren.
|
|
||||
|
||||
srecan put......pozdravi sve u grcku
ako dolazis u srbiju kupi mi jednu ili dve flase onog ozo ili uzo kako li ga zovu |
|
||||
|
||||
Baci se u potragu za Grkinjama, samo pripazi da rođena ne skuži, inače, odoše jajca. Dobro se odmori i provedi.
|
|
|||
|
|||
Lepo i srecno putuj,dobro se provedi i smoci d.pe i za nas koji smo na suvom.
|
|
|||
|
|||
Lep provod Vumi, i ja uskoro krecem na Tasos. Malo cu se kupati a malo vise razgledati arheoloske ostatke. Ovo drugo se sigurno nece dopasti mojoj devojci. Jos kada bi poneo aparat sigurno bi me ostavila
|
|
||||
|
||||
Pozdravi nam sve grkinje a na grke pazi,i nediraj njihovo nacionalno blago ko zna kakve su volje.lep provod.
|
|||
|
|||
Lep provod
Pozdrav |
|
|||
|
|||
Vumi ajde lepo ti se udomi dole u Grckoj pa da mozemo posle dolaziti kod tebe na odmor.Pazi se grkinja one odlicnobarataju grcki. A da, akomi nepoveds jednu grkinju ne cekam te na arportuprij atan odmor
|
|
|