|
Novac Sav novac koji spada u gore navedeni period... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Louis XIV Kralj Francuske 1711 g.
Pronadjeno danas u planini,
Ima lepu zelenu patinu sto nije tako cesto za taj novcic.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Stef, dobra ti je ta planina.
|
|
||||
|
||||
Nije losa
Gledao sam malo na netu da pronadjem takav isti i one koje su slikali su vise nego zalosni . Pozdrav
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Stef, drži se zdrave planinine, iz priloženog se vidi da se radi o čistom terenu.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Provescu celu zimu u njoj. Tamo sam na poslu do aprila, tako da svaki dan nadjem malo vremena za nju. svaki dan po sat vremena i u proseku po jedan novcic. Danas sam pronasao jos tri, dva srednjovekovna francuska srebrnaka i jedan mali napoleon III. Ako imam vremena da ih doteram za slikanje malo postavicu ih veceras ako ne sutra. Pozz stef .
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorija Gradova-Beograd | dragan3 | Istorija gradova | 58 | 16.06.2009 11:46 |
Istorija Bosne | rammstein | Istorija gradova | 21 | 17.02.2006 11:49 |