|
||||
|
||||
Sajam numizmatike
80. međunarodni susret numizmatičara biće održan 30. marta 2013. godine u Beogradu u Hotelu "Slavija" u periodu od 9 do 15 časova.
Nadam se da se da cemo se videti tamo, sad u subotu!!!
|
||||
|
||||
Ja medjunarodne ne propustam. Uvek nadjem neshto zanimljivo.
|
|
||||
|
||||
I ja ću sutra tamo.Još da se prepoznamo pa možemo na piće između ostalog.
|
|
||||
|
||||
Vrlo dobra ponuda ovaj put. Bilo je svacega.
|
|
||||
|
||||
Ja sam zadovoljan danasnjim sajmom obavio sam dosta toga sto sam planirao, puno ljudi upoznao ispricao se sa starim poznanicima, sve u svemu napunio sam baterije pozitivnom energijom. Ovom prilikom pozdravljam Pretorijanca, Cezara, Banatskog, Nigrijanusa...
|
||||
|
||||
Sajam je zaista imao lepu ponudu i praistorije što na tezgama, što ispod njih
Video sam kad je čovek prodavao 5 broznanodopskih posuda govoreći da su iz mezolita, a kupac nakupac je samo govorio Da Da i trpao u kesu... Dali su mi da ih pogledam i rekoh mu da je to inkrustovana keramika Vatinske kulture, a on je opet samo rekao Da Da ))))) Malo se videsmo, upoznasmo i mi sa Foruma, tako da je Sajam ispunio očekivanja jer se videlo da iz zemlje još izlaze dobri komadi i još bolji falševi )) |
|
||||
|
||||
Prodavci na stolovima imaju odlicnu taktiku skart roba uvek je isturena napred zbog (leva ruka desni dzep) prolaznika, sredina je roba za sitne kupce a blize trgovcima je osrednja roba. Za prave kupce i kolekcionare roba je ispod stola.
Sledeci 81. međunarodni susret numizmatičara biće održan 1. juna.
|
||||
|
||||
A falcifikata koliko hoces, dobar suvenir na onih par kineza sto se muvalo po sajmu
|
|||
|
|||
falseva najvise prava roba se tu ne prodaje
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Sajam numizmatike u Vindoboni | Nigrianvs | Zanimljivosti | 9 | 18.04.2012 02:18 |
Sajam numizmatike! | popimperia | Zanimljivosti | 33 | 02.04.2012 23:09 |
Sajam | perun | Zanimljivosti | 4 | 31.12.2006 22:10 |