|
||||
|
||||
kost
osobito mi je interesantno kod ove koske sto je nadjena na nekih 7-8m dubine,pa ako bi neko mogao da prepozna kojoj je to zivotinji pripadalo i kojem delu tela,ucinio bi mi veliku uslugu.....
unapred hvala.
Promijenjeno od eclipse4 (01.06.2009 u 11:59 sati) |
|
|||
|
|||
Ocigledno da se radi o zubu neke zivotinje, i po obliku zuba bi rekao da je zivotinja bila biljojed. Posto nisi naveo velicinu, neznam kojoj bi zivotinji mogao pripadati.
|
|
||||
|
||||
A da nas prijatelj Rade nije Stojki izbio kutni zub zbog one zezancije na plazi?
|
||||
|
||||
62 mm je duzina ovako polomljenih kraka a sirina je 33mm......dsta je velik...mamut?
|
||||
|
||||
trebao sam samo malo bolje zagledati i video bih i ja da je zub....al je bilo mnogo karijesa pa sam mislio da je koska
|
|||
|
|||
Mamut nije sigurno jer imam zube mamuta... zub mladunceta je duzine oko 12 cm a odraslog mamuta oko 20 cm najmanje. Ovo je verovatno nekog velikog jelena ili medveda...
|
|
||||
|
||||
Vjerovatno jelen.
|
|
||||
|
||||
u ovom kraju jelena nema....mozda ih je nekada bilo,sto da ne.....samo mi ovo ne deluje na jelena....svakako ste mozda u pravu...
|
|||
|
|||
Mozda je kutni zub mog komsije............. ..... premeri ti to malo bolje...............
|
|
||||
|
||||
Ko ga zakopa tako duboko?
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kost | Enigma | Zanimljivosti | 9 | 18.03.2007 19:57 |