|
|||
|
|||
Cuvajte se prijatelja i komsija
Ovo postaje jako opasan hobi!!
http://www.novosti.rs/code/navigate....a%20otmicarima |
|
||||
|
||||
Zlato
Verovanje u zakopano zlato i odlazak babama vracarama je, na zalost, deo nepromenjivog folklora naroda u Srbiji. Da godinama povremeno ne procitam u novinama o takvim zaludjenostima o zakopanom zlatu, prosto ne bih mogao da verujem da se to desava u danasnje vreme. Cuju za rec zlato i polude, prekopase sve i pobise se nacisto !?!? Tragicno je sto u te price jednako veruju i seljak u opancima i univerzitetski profesor.
Rekao bi covek po tolikim rupama po njivama i planinama da su u toku najobimniji arheoloski radovi u zemlji Srbiji, a ono, budale traze zakopano zlato. !!!???
|
|||
|
|||
Zbog toga se kazeda je zlato prokleto, ipak ono budi najgore u coveku
|
|
||||
|
||||
Iskopavaju i tek sahranjenog coveka ako znaju da ima makar jedan zlatan zub. Ova trenutna situacija vodi ka anarhiji i sveopsem ratu. Oko za oko zub za zub.
|
|
||||
|
||||
Na žalost mi smo još uvijek u našim banana državama neka vrsta paravojske uz onu legalnu, i sami dobro znate koju i kakvu. Stalno ponavljam da jedino sami možemo i moramo napraviti reda u našim redovima, većina nas ne spada u kategoriju devastatora i nemoralnih (ku_rvinih sinova). Ne treba birati sredstva da se ljudska kuga makne iz naših redova. Jako dobro znam koju štetu po njivama i lokalitetima to ništavilo čini.
|
|
||||
|
||||
Keramika je keramika
|
||||
|
||||
Nevažno, keramika ili metal, priča se svodi na isto. Važno je da se ne prekopavaju zaštićeni lokaliteti i seljački usjevi, odnosno zemljoradnička muka. Ljudskom smeću ništa nije sveto, samim tim ne zaslužuju mjesto pod " Suncem " .
|
|
||||
|
||||
...da.....zlato nije prokleto...sam covek je proklet....
|
|||
|
|||
Smislite pricu gde je zakopano zlato, za slucaj da vas neko kidnapuje. Da vas ne bi mnogo tukli
|
|
||||
|
||||
Covek je veoma hrabar . Borba za prezivljavanje i goli zivot mu je spasla glavu.Medjutim meni ovo mirise da ima drugu pozadinu price.Sve druge povrede ali prelom 9 rebara nema sanse da se brzo krece .Do 2 casa posle preloma toliko rebara i moze,posle 2 casa ne verujem samim tim sto ne moze normalno da dise, plus mogucnost probijanja opne koja stiti plucna krila a to vuce katastrofalne posledice.Mozda gresim u rasudjivanju i tumacenju ali meni mirise da se ovde radilo o necem drugom.Ovako nesto mnogo lici na zelenase.Treba cuti i drugu stranu price a istraga ce pokazati pravu istinu.Moja logika je jednostavno ovakva,covek sam od krvi i mesa pa mozda i gresim.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
molba prijatelja.... | eclipse4 | Novi vijek | 3 | 31.07.2009 02:56 |