|
Nakit Sav nakit, za koji smatrate da pripada periodu od ca. 1500 godine do danas |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Ostavljena zena
Prilikom kratkog izlaska danas u sumi posle rucka, evo sta sam pronasao.
Bilo je zakopano ili baceno pa propalo samo u zemlji, Najverovatnije posle razvoda sa muzem zena bacila sve njegove poklone i vencanu burmu a ja naravno sve to nasao.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
ebote a ja toliko trazio a ti nasao ..........
|
|
|||
|
|||
Dobar ulov, takve stvari se tesko nalaze
|
|
||||
|
||||
Fino,fino Stef.Cestitam!
|
|
||||
|
||||
Iskreno govoreći, više mi miriše na neko zlodelo nego na ostavljenu ženu.
Pošto si ti našao, znači da je tačno! Zločin se ne isplati. |
|
|||
|
|||
Pretorijanac točno je da se zločin ne isplati, ali koliko je naših nalaza posljedica i ponekad nekog davnog zločina?
|
|
||||
|
||||
Citat:
Htedoh reći, zločin se ne isplati, bar ne toliko koliko šetanje sa detektorom. Ja lično sam osetljiv samo na jednu vrstu dragocenosti. To su dragocenosti "pozajmljene" iz crkve. Ja sam kolekcionar mnogo više nego tragač i bio sam više puta nuđen takvim komadima, pretežno od srebra. Iako nisam neki vernik, to ne praktikujem. |
|
||||
|
||||
Ja vjerujem da je ovo ispalo nekom tatu dok je bježao glavom bez obzira.
|
|
||||
|
||||
ma ljudi nije sve tako crno, gledajte to malo drugacije recimo ....
moguce i da je neka snajka to skinula pre nego se u sumici porvala sa svalerom , naisao neki kamper pa ovo dvoje zbrisali , a nakit nisu mogli vise da nadju... |
|
|||
|
|||
kao na primjer nekom balkanskom klanu poslije posjete zlatarnici?
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Arheologija Zanimljivosti | rammstein | Zanimljivosti | 19 | 11.03.2007 14:49 |