|
|||
|
|||
pitanje
Neznam kome smeta malo sale i koje zatvorio ovaj post "PECINE"boki mislim da tebe niko nje vredjao po mom misljenju previse su mi pojedini clanovi ozbiljni i uvredljivi delujemi koda se pijedini nika nesale ili nasmeju.Sto se mene licno tice vise nece biti priloga a mozete i dame brisete ako se nekome nedopada moje prisustvo na forumu. Pozdrav svima
|
|
|||
|
|||
Citat:
.................... .................... ... |
|
|||
|
|||
na ovome delu foruma to mogu da urade samo :
-ramstein -zeljketa -miki -vumi iskreno ja sto znaci da je neko od njih |
|
||||
|
||||
Eto vidiš Rade, nedaju nam više da se zaebavamo, već žele da se bavimo
"ozbiljnim" stvarima, a ozbiljne stvari koje Oni plasiraju su čista zaebancija, u odnosu na našu satiru. Pojedinci očito ne kuže o čemu mi pišemo. Rade, ajd da više ne pišemo, krenimo sa crtanjem, možda skuže. |
|
||||
|
||||
Moje licno misljenje u vezi svega ovog je da treba se saliti i to meni uopste ne smeta, ali ponekad stvarno preterujete u toj sali na svim novim postovima tako da tema uvek skrece sa puta. Mislim da je svemu krivo to sta neradi chat.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Upravusi stef daj uredite negde gdebi mogli malo dase nasalimo jest da se skrece sa teme ali bi trebalo da postoji i mesto gde bi se malo unosile i smesne i vesele stvari.Iskreno davam kazem ovoje mozda mesto gdese osecam kao medju svojima.
|
|
||||
|
||||
Bilo bi dobro da svaki forum, odnosno tema dobije link na svoj podforum, pod nazivom: " šaljivi komentari ".
|
|
||||
|
||||
Bez uvrede momci...pokusao sam samo da vidim da li cete skontati da u zadnje vrijeme pretjerujete sa salama na forumu i od neke teme koja je zapoceta nastavite dvije stranice sa vasim zezanjem. Nisam imao namjeru da se ne salite na forumu ali u zadnje vrijeme sve vise se skrece sa svake teme i nastavlja o zenama i mucenici. Nemam nista protiv te dvije stvarcice, posebno protiv prve, drugu i ne koristim, ali mislim da sve treba da bude u granicama. Kao sto ste primjetili, ja sam zatvorio nekoliko tema da bih vas pkusao vratiti u "stare vode" i nista vise, jer ne namjeravam forum pretvoriti u neku drugu vrstu nego za koju je namijenjen. Ako se neko ljuti (rade povuci receno inace cu ti presjeci kabal na sondi pri sledecem izlasku ) mislim da nema potrebe. Za chat vec postoji tema na forumu- zasto i kako.
|
|||
|
|||
vumi je u pravu,mnogo dobrih tema je otislo na neku zaebanicu,mozda da bi se dobio cvarak zbog pisanja jedne reci ili smeska nemam pojma,niko ko govori srpskohrvatski jezik naroda i narodnosti ne moze biti toliko ozbiljan,ali bar nek bude u okviru teme
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
jedno pitanje | zeljketa | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 1 | 07.06.2006 23:59 |
jedno pitanje | zeljketa | Vrste i namjena | 2 | 06.06.2006 01:11 |
Pitanje.... | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 9 | 14.04.2005 03:50 |