|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Sta mislite da su bili zlatnici?
Opet srecni englez. Super prilog o ovom nalazu mozete vidjeti OVDJE
Usput, samo da napomenem, u jednim austrijskim novinama je napisano kako se radi o ukupnoj vrijednosti od 5.000.000€ (ili bijase Funti, svejedno). Mislim da su ga se isti ukakili kao grlice sto se tice procjene, haha.
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Imace ovde posla za naredne dve generacije, a procena je malo preterana za ovu sitnu brozu...........
|
|
||||
|
||||
Prava gomila, kiselo tlo je odradilo svoj dio posla. Ustvari ova ostava je neprocjenjiva za znanost. Tržišno gledano navedena vrijednost je besmislena.
Promijenjeno od Enigma (12.07.2010 u 01:59 sati) |
|
||||
|
||||
Većina komada je degradirana zahvaljujući kemijskom čišćenju. Gledajući izgled očišćene bronce mišljenja sam da čiste u otopini kompleksala. Bojim se da je sve okupano i očišćeno.
|
|
|||
|
|||
Jako losa patina
|
|
||||
|
||||
Ne znam za vas, ali ja sam zinuo! Gde ga baća pronađe!?
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
U j-ebote les, samo 52.000 komada. Ko ima srece on je ima.
|
|
|||
|
|||
Da li neko od vas iskusnijih tragaca moze da da neku procenu dubine u zemlji na kojoj je ostava zakopana?Meni lici da vrh suda nije dublje od 40 cm!
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Zlatnici | pike.sch | Antika | 2 | 26.12.2008 22:35 |
sta mislite o ovom detektoru??? | Ahil | Testiranje detektora | 62 | 03.12.2007 22:08 |
Sta mislite o ovom | Stef74 | Antika | 30 | 13.10.2006 22:06 |
rimslki zlatnici | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 11.04.2005 18:25 |