|
||||
|
||||
Tragači zlata
Mislim da nije bilo ovaj zanimljivi video na forumu pa pogledajte
https://www.youtube.com/watch?v=MRchTYd0vPM
|
||||
|
||||
Zlatari
Ma sta tu ima zanimljivo . . . to je sramota, srednjevekovlje . . . samo nanose stetu prirodi sa tim kopanjima i razaranjima stena. Ne znam koliko bi tu pomogla restriktivnija kaznene politika, a koliko edukacija . . . verovatno treba kombinirati i intenzivirati oboje.
|
||||
|
||||
Brka je sumnjiv
|
||||
|
||||
Nitko tu nema više od četiri razreda a neki ni toliko.
|
|
|||
|
|||
Uhhhh, vidim ja da ce ovde biti posla za sve clanove foruma a posebno za Nigrija, Enigmu, Baneta kao i Eclipsa......
|
|
|||
|
|||
Ma jasam vec nasao bazu i sebe u pravoj prici. Ovo su mala deca za ove sto ja posecujem u Kurcevu...ops....Kucevu. Lebe mekani, tamo sto ima magaza, tovara, pecina . Ma sva moguca blaga, a i videh onomad da sam prejahao preko Peka sto mi znatizelju jos vise podize. Ce da i zlato ispiram, ima budem bogat od svijuje vas . Jos malo fali da me braca vlasi ubede u mape, mandjije i stare zapise i gotof sam
|
|
|||
|
|||
e da,ja vidim nekoga nema nikako na forumu...Kratki se i pojavi ali kolega Eclipse se skroz pritajio. ili se nesto ljuti na nas ili nas samo promatra iz prikrajka.
oooo kolega Eclipse,ako si tu javi se !!! |
|
||||
|
||||
izvinte sto ne postizavam redovnije da se javnem, stalno sam na terenu sove moje raslje,
prosle godine zamalo nisam naleteo na smukovu jamu i blago popa martina, ali ove sezone ce i to da padne , na sabackom vasaru sam od proverene osobe iz bugarske kupio najnoviju mapu i zadnje izdanje bukvara klesanih znakova, tako da sam uz poslednji update leskovih raslji potpunooo opremljen za pronalazenje blaga |
|
|||
|
|||
E to cenim, treba biti u korak sa modom i trendom.... ☺
|
|
|||
|
|||
Ma pusti baneta, nije ni skontao da sam mu ja podvalio mape u sapcu prerusen u bugarina . Dokle je doslo da svoj svoga zahebati mora
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
malo zlata | zeljketa | Zanimljivosti | 6 | 25.05.2008 21:07 |
Riznica zlata........... | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 24.10.2005 02:40 |
Frekvenca zlata i snovi!? | jackdetect | Zanimljivosti | 23 | 26.06.2005 16:44 |
Kopaci zlata u Srbiji.. | rammstein | Priče...legende...itd | 9 | 20.04.2005 10:53 |