|
|||
|
|||
pitanje u vezi deusa
dali je neko obavešten kad izlazi nova sonda za deusa 11inča i verzija 3.0..ja sam čuo da treba,ali neznam kad...pa pre svega možda bi to bolje znali Vumi ili Kratki...
|
|
||||
|
||||
Jedan od glavnih zastupnika u EU kaze da treba pocetkom godine....januar...f ebruar...mart...
|
||||
|
||||
jel rekao i koje godine?
|
||||
|
||||
Cini mi se da je rekao ove, 2013-e
|
|||
|
|||
hvala Vumi,znači biće....
|
|
||||
|
||||
Znas onu balasevicevu pjesmu..."Ako su lagali mene, i ja lazem vas..."
|
|||
|
|||
Bice, bice..... e sad kada?!
Od noviteta ce biti Sonda od 27cm dupla D, novi program za rad na jako mineralizovanim terenima i za trazenje prirodnog zlata (eclipse tebi ce sigurno biti naj potrebnoji) i adapter za slusalice na kojem se mogu ukljucti i obicne, kao kod Goldmaxa na primer. Cim bude dostupno nesto od ovoga bice te obavesteni, i ja jedva cekam da probam taj novi program a vala i sondu. Pozdrav |
|
||||
|
||||
sonda ko sonda ali vala za tu mineralizaciju bi bilo super istestirati.....mada sam vec poceo straaaasno da sumnjam u xp
i i dalje tvrdim da je gmaxx2 najbolji proizvod xp-a.....
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ma tehnologija je vec pokazala da moze bez kabla,samo sto to nije odradjeno na pravom modelu
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
za korisnike deusa | eclipse4 | Zanimljivosti | 3 | 05.12.2011 21:29 |
pitanja u vezi detektora metala | frabrne | Vrste i namjena | 23 | 16.06.2008 19:13 |
Odgovor u vezi tetradrahme od nikostakic | Miki | Antika | 0 | 24.04.2005 21:17 |