|
|||
|
|||
Čestitka
Svim članovima foruma želim Čestit Božić i svako dobro u Novoj 2007.
uz puno zdravlja i obilje novih i zanimljivih nalaza i tema. |
|
||||
|
||||
Gasser
Bio si brzi od mene ali sta sada da se radi. Ostaje mi jedino da svim clanovima foruma, katolicke vjeroispovijesti, cestitam Bozic i zazelim im sve najbolje a kada smo vec kod cestitanja onda zelim svima vama sve najbolje u Novoj 2007 godini, da se i dalje druzimo kao do sada i da fortuna bude na vasoj strani. Neka vam najbolji nalazi iz 2006 godine budu najlosiji nalazi u 2007 godini!!!
|
||||
|
||||
I ja bi da pozelim svim katolicima cestit Bozic a svim clanivima foruma sretnu i bericetnu Novu godinu.
|
|
||||
|
||||
I ja se pridruzujem cestitkama i zelim svima srecan bozic i novogodisnje praznike
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Takodje i ja Vam želim sretan Božić i sve najbolje u novoj godini...
|
|
|||
|
|||
Pa i ja da pozelim svima clanovima katolicke veroispovesti srecan bozic i ostalima srecne novogodisnje praznike pa da sledece godine imamo mnogo vise razloga za nove teme na forumu
|
|
|||
|
|||
ja vec jednom cestitao ali posto od viska glava ne boli - SRETAN BOZIC
|
|
|||
|
|||
Evo i ja se prikljucujem cestitkama,mada sam ja to uradio juce cim sam se pojavio na forum ali u drugoj temi.
Ali kao sto rece miki od viska ne boli glava. Nek je sa srecom svima |
|
|||
|
|||
Evo I Ja Se Prikljucujem Cestitkama . A 2007 Da Bude Jos Uspesnija I Veselija I Da Vas Sve Zdravlje Posluzi
|
|
||||
|
||||
Bajram Serif Mubarek Olsun svim clanivima foruma islamske vjeroispovjesti
|
|
|