|
|||
|
|||
Zracenje detektora?
Da li se iko bavio ovim pitanjima: Koliko je stetno zracenje Metal detektora?...a koliko Georadara? Zanima me i koliko je preporuceno "bezbedno" koriscenje ovih spravica dnevno? Pozdrav
|
|
||||
|
||||
Interesantno pitanje. Mene uvijek zaboli glava nakon duzeg trazenja, da li zbog toga sto nista ne nadjem, jakoga sunca, zedji ili od zracenja, ko bi ga sada znao . Mislim da ovi VLF detektori i nisu nekakva opasnost za zdravlje, oni drugi su mi vec sumnjivi .
P.S. Dobro nam dosao na forum
|
|||
|
|||
Hvala na odgovoru i dobrodoslici!
|
|
||||
|
||||
Sigurno manje zrace od mobilnog telefona.Ponekad bude i muka da se moramo polivati toplom vodom.
|
|
||||
|
||||
Ovo bi na neciji racun sada
|
||||
|
||||
Moj detektor bar ne privlaci zmije kao tvoj, haha
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
A ovo ovde samo na moj racun.Dobro je za iskustvo drugih da postoje MD koji privlace i zmije.Sta znas mozda je na onoj bio kakav dijamant ili je pdogutala kakav srebnjak mozda i zuti.Ipak je trebao nas drug da je izvuce, nikad se ne zna.
|
|
||||
|
||||
A ti si trebao onu rupu da iskopas do kraja prijatelju, zar nisi cuo price kako zmije cuvaju blaga, ti njoj ostavi tvoje
|
||||
|
||||
Na ovoj adresi možeš povoljno kupiti kvalitetan instrument koji detektira štetna zračenja : http://www.trifield.com/EMF_meter.htm
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Tražim savjet za kupnju detektora | Vanuatu | Vrste i namjena | 9 | 30.12.2006 04:02 |
Kupovina detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 7 | 15.06.2006 12:33 |
Upotreba detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 1 | 12.06.2006 23:13 |
Principi rada detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 2 | 11.06.2006 12:34 |
Pored Detektora | kratki | Zanimljivosti | 1 | 12.03.2006 21:19 |