|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
OKM
|
|
||||
|
||||
Pa covjek rece da se to nalazi na 1-om metru dubine a poceo je da kopa sa bastenskom lopaticom, dok je ta kanta sasvim cista i vidi se da su i ona i ti novcici iil sta je vec u njoj kratko vrijeme u zemlji tj tek zakopani. Nije mi samo jasno zasto svi brzo prodaju ove OKM-ove aparate kada su tako dobri. Pa ovu kolicinu i na toj dubini bi pronasao i Black Knight detektor od 50€. Meni je ovo smjesan video, bez ljutnje.
|
||||
|
||||
To je porez za budale koje ne razumiju fizikalne osnove određene tehnologije. Na žalost novi Tesla još uvijek nije rođen da nastavi priču. Do danas se nismo pomaknuli s mjesta, samo usavršavamo davno poznate projekte i realiziramo zemljakove ideje.
|
|
||||
|
||||
Video je prva liga, od srca sam se nasmijao.
|
|
|||
|
|||
I lepo je kad ovako nadjes perfektnr novcice bez ikakvih naslaga na sebi, a bili su tako dugo u zemlji........
|
|
||||
|
||||
to je zato sto je koristio onu malu carobnu cetkicu da obrise prasinu od gore a ujedno sluzi i za brisanje naslaga sa novcica u jednom mahu...
|
||||
|
||||
hihihiihi kad god sretnem nekog ko je pazario okm i slicne "magicne " kutije slatko se nasmesim, isto kao i kad odgledam ovakve reklamne filmcice...
|
|
|