|
|||
|
|||
Detektor
koji bi mi detektor preporucili za podrucje Srema?
neki pocetnicki i ne tako skup. Poznavajuci forumase vrlo brzo ce se nakupiti odgovora pozzzzz za sve. |
|
||||
|
||||
Ja sam ti vec napisao PP!
|
|
|||
|
|||
Za podrucje SREMA!!! trebaobiti neki dubinac ili skener hahahah. Uzmi odma profi masinu, sta dase zezas i takoces za koji mesec traziti da kupis nesto jace i bolje,. A narocito ako trazis u sremu gde se vec decenijama rade tereni tu ti samo pomaze nesto jace.
|
|
||||
|
||||
Jedini ga ubi u startu, Za početak nabavi vrhunski aparat, kao što bratić reče, a vrijeme će učiniti svoje na tvoje zadovoljstvo.
|
|
||||
|
||||
Koliko sam ja mogao vidjeti ljetos na godisnjem odmoru, oni tamo oru li oru i ne pronalaze nista. Ja nebih bio ja kada nebih probao sto i oni pa zagazih u duboku brazdu iza traktora. Na kraju sam izasao i poceo pretrazivati kao uvijek, povrsinski dio zemljista...tu slucajno pronadjoh jedan srebrni prsten i jedan ili dva folisa, prije nego sam prokuvao na nekih 40°C i pobjegao u hlad...to je bio i kraj trazenja. Ja mislim da je najbolje da se covjek raspita za naseg radeta i kuda se on krece, jer tada smo sigurni da tamo nema vise nista za pronaci. Covjek hvata i ptice u letu, samo da ima prsten na nozi
|
|||
|
|||
Vumi:totlac h:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |
pi detektor | tragac | Testiranje detektora | 10 | 26.04.2008 20:29 |
Detektor | miligor | Vrste i namjena | 10 | 29.10.2007 17:42 |