|
Izgubljene stvari Možda vam neko od naših članova, može pomoći oko pronalaženja izgubljenih, ličnih predmeta... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Trazi se!!!!!
Trazi se izgubljeno Magare sa slike, odaziva se na ime STOJKO, molimo nalazaca da se javi nasem kolegi Radetu putem privatne poruke. Magare je od velike vrednosti posto je dresirano. Sledi nagrada u rimskim denarima. Hvala!!!
Promijenjeno od kratki (25.05.2013 u 23:32 sati) |
|
|||
|
|||
U Beogradu nije vidjeno
Ako zaluta javicu |
|
||||
|
||||
Nema ni Rade, mora da su se on i magare pridružili bahkovoj sviti, pa sada negdje u planinskim bespućima loču vino i karaju nimfe.
|
|
||||
|
||||
Evo ga ovdje.....razbaskari o se...
Joj ja dresure!!!!Vidi ti njega samo kako se pravi mrtav.. |
|
||||
|
||||
Rade od kako je uzeo nov detektor 24 sata trazi po terenu. Mora da vadi preko 100 kilograma novca, fibula i ostalih antikviteta na dan.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Zeljketa znas da je magare bilo dresirano za rad na minskim poljima, mozda je od iznemoglosti napravilo pogresan korak i ostalo je samo to sa slike od njega.......... |
|
||||
|
||||
rade je u rodnom kraju.......stigo konacno......
|
||||
|
||||
ne pravi se on mrtav,to mu je rade kupio kamuflazno odelo zbog policije a ti nisi trebao da ga spazis tu,xexexe......origi nal versaci
|
|||
|
|||
Drugari! Hvala na brizi. Stojko je konacno posle hefu dana konacno nasao svoga gazdu i dugogodisnjega drugara kod "Tri Butine" poznate birtije u sremackim zabitima. Stojko mi je nesto u poslednje vreme zablentavio. Izgleda da ga nesto muci .Odkako je zagazio u godine pozne i poceo koristiti Viagrotis sve cesce se gubi. A i njemu i meni je krstenica jako , jako...... pozutela, pa se cesto izgubimo a obadvojica smo znali gde nam je zborno mesto- tri butine- . Ali missmo se sada opremili tehnickim pomagalima za lakse navodjenje cilju. Nabavili smo obadvojica DJIPI.......ERES uredjaje. A sto se tice kamufliranja. Stojko je tu ekspert. Dugo godina je radio u kojekakvim ......... kao tajni agent
|
|
||||
|
||||
Važno je da ste vas dvojica živi i zdravi, inače smo Stojko i ja stari drugovi, još od 1947. godine. Skupa smo bili na omladinskoj radnoj akciji i udarnički gradili prugu Šamac - Sarajevo.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Trazi se pomoc nadarenih :) | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 36 | 07.09.2005 01:04 |