|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Pozdrav svima
Pozdrav svima bio sam tri nedelje na godisnjem sto sam maksimalno iskoristio za rad na terenu.Uslovi za rad su bili ocajni(temperature preko 40,malo slobodnjih njiva a jos manje podrljanih).Nisam se nesto puno navadio ali sam testirao svoj novi xp goldmaxx power i veoma sam zadovoljan sa njim,jedina zamerka je preosetljivost na folije.Nema mi druge nego da sacekam jesen.Hvala svima za savete pri kupovini aparata...
|
|
||||
|
||||
Na žalost ne postoji briljantan aparat u svakom pogledu, svi aparati imaju svoje vrline i mane, baš poput nas samih.
|
|
|||
|
|||
To je zbog toga sto radi sa visokom frekvencijom, tako je kod svih aparata i zato su osetljivi na zlato. Nemoj to shvatiti kao minus vec kao plus.
|
|
||||
|
||||
u vezi folija
rekoh li ja da vadim paklu morave na 40 cm
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
srebro
Primetih to da je dosta osetljiv na srebro po dubini javljanja srebrnih madjarskih patrona.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
grobnica puna zlata | prepelica | Priče...legende...itd | 18 | 17.07.2008 11:16 |
Pozdrav Svima... | smerdovs | Zanimljivosti | 7 | 20.09.2006 03:23 |