|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Sta reci???
Interesantan novcic za falsifikatore
http://www.rts.rs/page/magazine/ci/s...%80%D0%B0.html
|
|||
|
|||
ce probamo sutra da ga uradimo za pocetak u olovu i presvucemo srebrom. Prosto za odraditi
|
|
||||
|
||||
Odlično za bugare...
@Nigrianus... Prvo ga izreži u gipsu... Izlij u olovu... obradi i doradi... napravi kalup... Izlij opet,... i presvuci u srebro
|
|||
|
|||
Po meni ovaj novcic nije nista posebno, ima mnogo lepsih Grckih novcica. Mora da su ga namerno proglasili najlepsim da bi kao sto rekose dosli do neke pare vise u ovoj krizi......
|
|
||||
|
||||
Njima u ovoj krizi neće pomoći 250mil a ne 2,5
|
||||
|
||||
original falsifikatori
Kako mi odmah o tome da ćemo da ga falsifikujemo... Daj da tražimo taj original pa nek vredi i tričavih 25000 evra i neka je najružniji od svih grčkih novčića !!!
|
|
|||
|
|||
to kod nas neces naci
mozes ga samo uvesti ili replicirati |
|
|||
|
|||
ni ja nisam mislio da cu naci rimski (Liciniusov) folis u po iracke pustinje 250 KM zapadno od Bagdada. jos ljepse je to sto na njemu pise SIS. dalek je put prevalio do tamo i nazad.
a o britanskom (Indija) kolonijalnom novcu Anna da ne pricam. toga se moglo naci okolo cesto. sve je moguce |
|
|||
|
|||
Brate to su ti pare koje se na tone stancale.
A ovi grcki orlovi u jako malim nominalima i reto kad su se setali dalje od doticnoga grada sem ako nije doslo do pljace i transporta ka panoniji |
|
|||
|
|||
Ne treba sumnjati u pljackaske sposobnosti skordiska, moguce je da je neki becar i to pokupio pa odneo u Srem.
|
|
|