|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Kolege CuVAJTE SE
|
|
||||
|
||||
Eto posla za nas minere. Nabacite slem pancirni prsluk i polako ...
|
|||
|
|||
Svaka cas evropskoj uniji, kako su dobri pa su resili da nam zemlju ociste od nato bombi! Jos da nas nisu ti isti smradovi bombardovali...
|
|
||||
|
||||
1. " ...u zemlji na dubini i do 20 metara, " i da mi detektor vidi na tu dubinu,... ne bih kopao baš toliko...
2. Kada imam vremena (kog ovih dana nešto nemam) tražim sitne predmete i bip, bip, a ne biiiiiiiiiiiiiiiiiip (bomba, tenk, bure)
|
|||
|
|||
ne znam kod vas, slabo se krecem van mog grada, ovde u poslednje vreme rektko ko umire prirodnom smrcu, sve neki rakovi
|
|
|||
|
|||
To se cuva od naroda, ne znam da li se uopste radila studija ucestalosti malignih oboljenja u zadnjih 13 godina. Mozda kolega medicinar Avgust ima nekih podataka. Tim bi trebalo da se bavi socijalna medicina...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Cuvajte se prijatelja i komsija | Votis | Zanimljivosti | 30 | 03.02.2010 11:10 |