|
|||
|
|||
Čestitka 2
Svim članovima foruma, i njihovim obiteljima želim sretnu i uspješnu Novu 2007. Godinu, s puno lijepih i zanimljivih nalaza.
|
|
|||
|
|||
Takodje se prikljucujem cestitkama i zelim svima sve najbolje i najlepse........
|
|
|||
|
|||
Pa posto je moja nova godina protekla tako kako je protekla,koristim ovu priliku da budem prvi koji ce napisati prvi post u 2007.
Nek je sa srecom svima,i samo hrabrim koracima sa puno optimizma u buducnost. Ziveli........ |
|
|||
|
|||
Svima na ovom forumu zelim sretnu 2007. Da vas u njoj prati sreca zdravlje i veselje.
|
|
|||
|
|||
Svim članovima Foruma želim nadasve puno zdravlja, veselja, mira i svekolikih blagodati!
|
|
|||
|
|||
I od mene, svima sve najbolje u Novoj godini!
|
|
||||
|
||||
Takodje i ja zelim svima najvise ZDRAVLJA u novoj 2007 , pa posle zdravlja srece, uspeh i sve naj naj naj, naravno u to " NAJ" se podrazumevaju dobri nalazi i dobri komadi.
|
|
||||
|
||||
Takodje od mene za sve vas- sve najbolje u novoj 2007 godini !!!!
|
|||
|
|||
Isto zelim svim clanovima puno zdravlja i uspesniju 2007 godinu.
|
|
|||
|
|||
sretna nova
Svim clanovima foruma puno uspeha u traganju,puno zdravlja,ljubavi ,zajebancije,i uzajamne tolerancije,i naravno dobre finansije,SEX bez reklamacije i sto manje sekiracije u NOVOJ 2007.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Čestitka | gasser | Zanimljivosti | 11 | 01.01.2007 01:47 |