|
|||
|
|||
EXPLORER SE
Tema je ista, nego je meni potrebna svaka pomoc u vezi ove masine kako bi je sto pre savladao! Bilo kakav savet, program, sta god ko ima da mi kaze zelim da cujem!
Cekam... |
|
||||
|
||||
Pozdrav Hunter,moras da napises sta te konkretno muci,jesi li savladao one osnovne funkcije ili?
|
|
|||
|
|||
evo zdeno ima explorera nije SE ali to mu todje isto ,samo male kozmeticke promene,on bi mogo da ti pomogne ako je raspolozan...
|
|
|||
|
|||
Hvala ljudi, i to mi dosta znaci! U svakom slucaju se nisam prevario u izboru masine! Prihvaticu savete pa vam javljam sta sam uradio!
Pozdrav |
|
|||
|
|||
Imam ga i ja, ali sam na terenu sa njim bio samo 2x ... kad završi zima počnem ozbiljno sa njim.
|
|
||||
|
||||
Na jednom holandskom forumu kazu da se moze sa ove adrese skinuti simulator sa explorer 2 i to gratis..
Veze nemam kako to radi ...moras sam probati,mislim da je na engleskom http://www.minelabowners.com/setup-v4-en.exe |
|
|||
|
|||
meni taj simulator izgleda kao lepa reklamica za detektor. onaj ko vec poseduje explorera mislim da je bolje da ga unese u sobu i zajedno sa razlicitim metalima isproba sve te kombinacije
a posle na njivu |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Ja sam totalno izludeo sa masinom! Zvuk joj nije stabilan ni na manjim dubinama pri raznim podesavanjima, a pokusavao sam mnoga!
|
|
||||
|
||||
Ima onaj jedan program Zdeno zna mislim da ga je Vumi objavio, piše podešenja za expl. II u šumi, na livadi itd. Ja sam ga probao i mislim da je dobar. Potraži tržilicom.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
PROGRAM ZA MINELAB EXPLORER II | damiani | Testiranje detektora | 5 | 27.01.2008 19:16 |
SIMULATOR ZA MINELAB EXPLORER II I NAJNOVIJI SE | damiani | Testiranje detektora | 0 | 27.01.2008 12:22 |
explorer II | pdragan | Testiranje detektora | 22 | 01.11.2005 02:08 |
iskustvo sa minelab explorer 2 | pdragan | Testiranje detektora | 16 | 06.09.2005 15:41 |
Explorer II | Vumi | Vrste i namjena | 20 | 06.02.2005 03:56 |