|
|||
|
|||
Garret ace 250
Poštovani
Planiro sam si kupit metalni detektor garret ace 250.Zanima me vase misljenje,da li se isplati uzimati ovakav detektor, ako ne kojog vi priporočujete u rangu do 300 eura ako su takvi kvalitetni ?Početnik sam ,nisam još imao detektora. Hvala ! Predator |
|
|||
|
|||
Jedan od najboljih detektore u toj klasi! Ima sve sto je potrebno, posebno se preporucuje pocetnicima zbog jednostavnog rukovanja. Dubina mu je isto zadovoljavajuca, radi mirno i stabilno, malo je nemiran gde je teren dosta zaprljan sitnim gvozdjem u takvim situacijama treba raditi sporije i sa manjom sondom. Jos da dodam da je izuzetan za plaze, mogu se pojedinacno diskriminisati nezeljeni objekti kao na primer zatvaraci, folija itd. U svakom slucaju ga treba testirati sa razlicitim predmetima koji se svakodnevno nalaze pri trazenju radi upoznavanja. Ja ga posedujem kao drugi aparat za prijatelje i za trazenje po plazi, i veoma sam zadovoljan. Skoro sam uzeo i veliku sondu sa kojom se mnogo brze pretrazuje teren, sto se razlike u dubini izmedju standardne i velike sonde tice nisam pravio test. Pozdrav!
|
|
|||
|
|||
Zanima me jos samo koliko cm u dubinu moze penetrirati ?Moze li recimo sa vecom sondom pronaci vece predmete npr.,maceve,vaze itd?Hvala puno si mi pomogo.
|
|
|||
|
|||
za te pare imas i fishere: f2i f4 meni se svidja kako rade...
|
|
||||
|
||||
Ako ima fiser f4 orginal za 300e ja sam za njega, ako je orginal, pre nego za gareta.Zavisi kakvi su tereni u pitanju ali fiser je uvek u prednosti.
|
|
|||
|
|||
i dzone znas li kako izgleda taj original, ja ne?! koliko ja znam fisher se kompletno pravi u kini,a ova dva cuda lepo rade i pored toga sto njihova izrada deluje jeftino...
|
|
||||
|
||||
Laki druze mislis li da garet ne pravi modele u Kini.Pa mnoge se danas stvari rade u Kini i to kvalitetno.Koliko su Kinezi renomiranih firmi kupili u zadnjih 10 godina.Nisam mislio na Kinu vec na kopije koje se rade u Rumuniji i Bugarskoj vec se koriste na nasim prostorima i daju rezultate video sam u okolini Obrenovca o detaljima ne mogu pricati.U jednom postu sam izbacio adresu sajta u Bugarskoj da vidite kako brzo kopiraju pojedine stvari ali je Vumi obrisao.Napisacu sada ovako pa vidi da ako Vumi ne obrise za toliko.Izvinjavam se timu i Vumiju.
Ja ne znam o cemu se radi ali ako je obrisano onda je obrisano sa razlogom i nema potrebe da se unosi vise, bilo to kako treba ili obratno napisano Vumi Promijenjeno od Vumi (26.06.2008 u 12:25 sati) |
|
|||
|
|||
Nisam imao prilike da probam Fisher F2 i F4, prema tome ne mogu nista reci za njih. Sto se Gareta tice (na primer) nas drug rede neumorni tragac je pre dva dana sa njim iskopao As imedju 25 i 30cm sa standardnom sondom. Sigurno da veca sonda ima prednosti u dubini posebno za vece stvari ali ne treba ocekivati previse.
|
|
||||
|
||||
Svako od nas ima pravo na svoje misljenje.Sva tri gore navedena modela su dobra i svakako ce posluziti nameni.Pozdrav Kratki i ona masina je super narocito pohvala za odrzavanje.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Promijenjeno od Vumi (26.06.2008 u 12:25 sati) |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Garrett.... | adrijano | Vrste i namjena | 12 | 14.06.2009 22:34 |
Garret ADS | Ljuba | Vrste i namjena | 12 | 21.04.2008 09:24 |
Instruction manual za garret master hunter ads7 | Ljuba | Vrste i namjena | 4 | 06.04.2008 00:20 |
"Garrett GTI-2500 "Supreme Pro 4" | DINIC | Vrste i namjena | 12 | 06.02.2005 03:30 |