|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Test iz Belgije
Tastiranje poznatih detektora u Belgiji. Testovi su obavljeni na istom terenu i na istim metama.
Steta sto nisu probali i Xp-eove detektore |
|
|||
|
|||
koki ,slabo se vide slike ...ili ja imam problem s vidom
|
|
||||
|
||||
Da slike su male nevidi se nista!
|
|
|||
|
|||
Test
Xp bi javio sigurno zlato i srebro na vecoj dubini, ali nesto mi se cini da su preterali za folise ili ja mozda gresim
|
|
|||
|
|||
Probajte ovako, mozda ce biti bolje:
http://www.detektoreninfo.de/forum/viewtopic.php?t=3856 |
|
||||
|
||||
pa ima test i XP, samo je na drugoj stranici ovog testa,kliknite na download na desnom delu seste poruke od clana "hadrianus"
Hadrianus Detektoren Profi Anmeldungsdatum: 30.09.2003 Beiträge: 207 Wohnort: Hoensbroek (Heerlen) nicht weit von Aachen Verfasst am: Mi Sep 27, 2006 1:58 pm Titel: -------------------------------------------------------------------------------- Hi Nobody, Nee du machst nix Falsch Hier den Test mit der Goldmax und der Power. -------------------------------------------------------------------------------- Testbaan14juli.pdf Beschreibung: Download Dateiname: Testbaan14juli.pdf Dateigröße: 47.48 KB Heruntergeladen: 215 mal na ovom testu su se xp power sa 22 i sa 27 sondama pokazali isto , kakva su vasa iskustva, da li je potrebno pored standardne 22cm sonde uzeti i neku vecu, i sta se time dobija/gubi/.... |
|
|||
|
|||
Hvala Bane!
Gmaxx II: http://www.detektoreninfo.de/forum/v...r=asc&start=15 Goldmaxx Power je malo nize na Download kao sto je vec Bane napisao. Na ovom testu bili su fiksno zakopani predmeti, koji leze vec duze vreme. Probali su samo koji od aparata ima signal na tim dubinama a koji nema. Kako vidim Teso. Tejon, Min. Explorer-se, Gmaxx i Goldmaxx su se dobro pokazali. Sto se tice dubine Xp-eovih aparata sa standardnom sondom veoma su dobri, sa sondom od 27cm su jos jaci i ujedno pokrivaju vecu povrsinu. Na primer Goldmaxx sa standardnom sondom ima dobar signal kod denara na 20cm, sa 27cm sondom vec 24cm. Nalazio sam i folise na toj dubini bez problema. U svakom slucaju se isplati veca sonda, ali samo dupla DD. Spajderova se lose pokazala za dubinu dobra je za prljav teren. |
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
izgleda da nemate drugo resenje nego da kupite TEJON
|
|
||||
|
||||
Kada sam juce procitao test iz Belgije hteo sam cisto da proverim da li je stvarno tako ili mozda jos jedna reklama za neki detektor.
Uzeo sam jedan srebrni prstet skoro identican kao u njihovom testu,jedan Konstantinov folis iste dimenzije i otisao u dvoriste da proverim. Minelab X-terra 70 i sonda 7,5 kHz u PATTERNS modu isto kao i u njihovom testu. Zakopao sam prsten 10cm i dobio jasan signal,probao na 15cm i dobio signal.Onda sam probao na 20cm,onda vec pocinje krckanje,slabi signal se dobije tek kad vise puta predjem sondom levo-desno ali to nije to. Probam folis na 14cm opet signal. Zbunjen razmisljam ko njima steluje detektore,ako jedna osoba vrsi testove sa svim tim detektorima logicno je da rezultati nisu bas pouzdani. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |
Test | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 24.02.2007 23:55 |
test | test1 | Izgubljene stvari | 8 | 05.02.2007 23:09 |
Test G-Maxx-a II | Vumi | Testiranje detektora | 3 | 28.08.2006 20:57 |