|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Rijesen problem gubljenja pinpointera
Nekada se ovdje u austriji moglo kod prodavaca detektora posebno kupiti nesto slicno u cilju zastite pinpointera od gubljenja. Imao sam jednom priliku isti nocu traziti po njivi i srecom sam ga nasao ali to ne znaci da ce tako biti svaki put.
Nesto slicno, samo sto se dobije spiralni kabal, ovdje u austriji kosta nekih, ako se ne varam 18€. Odlucio sam iskoristiti veze na poslu i oni su mi uradili ovaj metalni "obruc" a ovo cudo za kljuceve (yo yo funkcija) sam nabavio na ebayju za neka dva evrica i to sada izgleda ovako. Inace nit je metalna i moze se izvuci na duzinu od jednog metra. Inace obruc je od rostfraja i isjecen je laserom po mojim mjerama.
|
||||
|
||||
Đe me nađe, baš mi to treba, koji je naziv na njemačkom za tražilicu?
|
|
||||
|
||||
Ako mislis na ovu rolnicu onda ces ih na ebayu naci koliko hoces...Ove sa metalnom niti malo teze. Ima ih ali sa 60-ak cm niti.
"Skipasshalter", "Ausweishalter", "Ausweisjojo" itd itd
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
problem sa xp | Beli | Testiranje detektora | 19 | 30.10.2015 20:43 |
Problem | Marko | Kako? | 10 | 08.09.2014 08:00 |
problem s minelabom | laki | Vrste i namjena | 5 | 11.12.2007 23:04 |