|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Dodatak MD
Na jednom portalu nedavno sam našao ovu ponudu kao dodatak za MD. Zna li netko o čemu se radi?
Dodatak za METAL DETEKTORE Sadrži negativno tretiran ITRIJUM. Upija u sebe sve vrste zračenja od mreža, eliminiše dodatni uticaj negativnog jonskog polja, vlažnosti u zemlji, magnetnih i negativno naelektrisanih polja, koji utiču na pravilan i precizan rad metal detektora. Omogućava preciznije traženje i lociranje ( ranija reakcija pokazivača na detektoru, povećanje dubine traženja, eliminacija grešaka kod pokazivanja vrste metala ili predmeta). Nosi se na ili u odeći, u visini između sonde detektora i elektronike. Testiran na lokacijama u Evropi, Aziji, Južnoj Americi, Srbiji ( Subotica, Novi Sad, Vršac, Smederevo, Negotiv, Kučevo, Leskovac, Niš, . .. ), pokazao poboljšanje traženja do 50% u odnosu kad se ne nosi sa sobom. Upija energiju negativne jonizacije do 20 000kJ/mol Atomski radijus primanja do 4000 (bd) pm Koristi se za sve vrste detektora i opreme, nezavisno od načina njihovog rada. |
|
|||
|
|||
vjerujem da je to koristila vojska na nekim svojim uredjajima pa sad "pusteno" u prodaju. vidio sam to negdje ali ne za MD.
ne znam moze li poboljsati rad do 50 % ali ako poboljsa 25% onda sa njim detektor postize one rezultate iz zracnih testova a to je jako dobro |
|
||||
|
||||
Odbija vestice i gazde njiva sa terena, leci qurije oci i suljeve, poboljsava sesto culo i privlaci energiju sa Sirijusa.
Dok neko neproba sa foruma i ne kaze da je to tako neverujem a posle mozda 50 %
|
||||
|
||||
... nosi se na uvetu, nosu,...
|
|||
|
|||
He he, bas me zanimaju tih dodatnih 50% dubine
|
|
||||
|
||||
dok se ovo ne dokaze u praksi ja cu i dalje da nosim sliku Alana Chumaka
|
|
|||
|
|||
A ja moj crveni koncic....
|
|
|||
|
|||
A ja moju pljosku sa rakijom kruskom
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
10 sisanja po 550 dinara i eto ti 50e a kupci ce bez problema locirati kineze s druge strane zemaljske kugle
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
dodatak za VAZNO | eclipse4 | Zanimljivosti | 4 | 29.07.2008 16:06 |
Mali dodatak Enigminom "ulovu" | gasser | Zanimljivosti | 6 | 17.05.2007 15:20 |