|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Neke od ****kteristika detektor metala.......
Ovde u ovoj tabeli su prikazane ****ktristike nekih detektora,koje su izdate od smog proizvodjaca........
|
|
|||
|
|||
http://www.gigao.de/test_vergleich/s...etektor-4.html
Tabela u kojoj su prikazani nekoliko modela metal detektora,kao i njihove funkcije i mogucnosti.......... . |
|
|||
|
|||
ja imam garrett gti 2500,testirao sam ga do 70cm je jako precizan novcici i ostali predmeti, diskriminator moze da se podesi kako god zelis, preko 70 cm diskriminator neradi. ima problema na nekim mestima oko zemlje koja je mineralizovana i tu je beskoristan.
|
|
||||
|
||||
Zeka, da nisi malo pretrjerao sa novcicima na dubini od 70cm...ili sam ja pogresno razumio ?
|
|||
|
|||
nisi pogresno razumeo nego sam ja pisao u zurbi pa nisam dobro objasnio. novcice do 30-40cm zavisnosti od velicine. a od 70cm dubine pa vise nereaguje na predmete manje od 30cm. ali jako dobar i precizan diskriminator ima.
|
|
||||
|
||||
E to je vec prihvatljivije. Uostalom, ko ce toliko da kopa, 70cm. Iskopas takve dvije rupe i dosta ti je kopanja za cijeli dan
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|