|
|||
|
|||
Istorija gradova-Pozarevac
Sve o istoriji grada Pozarevca
|
|
|||
|
|||
o crnim rupama, pozdrav svima ako neko zna nesto, o ovom neka mi posalje na meil bobantrailovic@hotma il.com ja sam iz jednog sela iz okoline pozarevca, tu u mom selu ima dve rupe bez dna jednu ja sam istrazivao, i utvrdio sam da stvarno nema dno ako neko zna nesto, o tome tu je moj meil.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
: 26:
|
|
||||
|
||||
Rade, hvala na aplauzu.
|
|
|||
|
|||
pozdrav bobane
Citat:
|
|
|||
|
|||
evo ovako je doslo do tog otkrica prica se da na tom mestu, ima zakopana, crkva ja i jedan moj drugar, smo resili da do i utvrdimo stigli smo do mesta i poceli da kopamo i na 60 cm naislii smo na betonsku, plocu debljine 80cm pa smo okrnili jedan njen deo i smo zavezali ciglu na craj konopca i smo spustal,i u rupu tako smo nastavljali, smo oko sest konopca i nijedan nije stigo do dna. ali smo i spustali kameru, kamera lepo radi do jedno desetak metara, i posle nista bela buka.
|
|
|||
|
|||
pozdrav zemljace
Citat:
Ja znam za dve crne rupe ako mi Enigma dozvoli da ih tako nazovem,a to su dva rimska tunela koji vode ispod Dunava jedan se nalazi kod mog dobrog prijatelja u dvoristu a drugi nedaleko ,ovaj prugi vodi u pravcu rimskog logora i on je posle 15m zatrpan ,a ovaj koji vodi u pravcu Dunava u njega je moguce uci jedno 100tinak metara i dalje nemoze jer je pun vode . Ako je tebi poznat teren o kome pricam onda verovatno znas o cemu se radi.A u blizini se nalazi vec jedna crkva pored koje ima jos jedan ulaz ali mislim da je neisrazen u selu se prica da ispod crkve postoje hodnici ,i da je to saznato iz crkvenih knjiga . To je ono sto ja znam iz tog kraja ,ima jos dosta detalja oko toga ali drugom prilikom. |
|
|||
|
|||
jos nesto
Citat:
Koliko su velike te rupe ,da li je taj beton koji ste razbijali novijeg doba ili je to mozda kamen íli nesto slicno kamenu. i dali te rupe stoje u vertikali ili??´? |
|
||||
|
||||
Citat:
Duboko bilo ......
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorija Gradova-Beograd | dragan3 | Istorija gradova | 58 | 16.06.2009 11:46 |
Istorija Bosne | rammstein | Istorija gradova | 21 | 17.02.2006 11:49 |