|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Nije Zlato sve sto sija
Nadjeno u blizini Palica, u restoranu pod stolom .........
|
|
||||
|
||||
E take robe imam i ja,.... daj Zlaki stavi nesto pravo ja znam da ti to imas, Veliki pozdrav.
|
|
||||
|
||||
ma bre to samo kod nas ima da i gospodin CONSTANTINUS lezi gde stigne pa cak i ispod stolova...
rodna li je ta nasa Vojvodina haahh |
|
|||
|
|||
Izgleda da se ispod tog stola stvorio ( kroz kratko razdoblje ) dobar alkoholoeološki teren, sa obiljem materijalnih ostataka, nastalih unutarnjom razgradnjom etilnih spojeva, poznatih pod narodnim nazivima brlja i slično, čiji se ostaci uočavaju na krhotinama staklene ambalaže, najčešće kružnog presjeka. Ali to je već posao za CSI iliti ekipu za očevid. Uostalom i Constantinvs je ipak samo čovjek.
|
|
|||
|
|||
jel ovo nase pivo??
nikad cuo za njega... |
|
||||
|
||||
Nije pivo vec je vino
|
|
|||
|
|||
ni pivo ni vino - cista mineralna voda............
|
|
|||
|
|||
E bravo Zemunac. Čista mineralna voda. Sad si srušio moju dobru pretpostavku u vezi ovog prekrasnog nalaza.
|
|
|||
|
|||
hmmm iz price sam skontao da se o alkoholnom picu radi
|
|
|||
|
|||
Imam i ja casu za tu tvoju vodu
Mislom da ce ovo pasovati za tvoju vodu samo sto je mnogo mnogo starije.
Poz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Avarski pojas | rammstein | Antika | 36 | 23.11.2023 09:56 |
Atlantida | rammstein | Zanimljivosti | 0 | 03.02.2006 00:39 |
Povijest Orasja | rammstein | Istorija gradova | 3 | 11.01.2006 19:46 |
Ostava rimskog srebrnog novca iz Donjeg Crniljeva | rammstein | Antika | 0 | 15.10.2005 21:59 |
Zlato u nedrima Ostroga | rammstein | Priče...legende...itd | 1 | 27.07.2005 11:03 |