|
Srednji vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, ca 500-1500 godine |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Srednjovjekovni Beograd...
|
|
||||
|
||||
Bokiii, hvala na linkovima.
|
|
|||
|
|||
nema frke brate
ja sve postujem sto se tice istorije s prostora bivse Juge kad god nadjem nesto... nego sta mislis s obzirom da se razumijes poprilicn u ove stvari o restarvaciji lalemegdana da bude ko na slikama? evo i diskusije o ovome http://www.beobuild.net/discussion/viewtopic.php?id=102 bilo bi interesatno da se cuju i drugi sta misle o ovom... |
|
||||
|
||||
Sviđa mi se dotični projekt, izgleda upečatljivo.
|
|
|||
|
|||
hvala na odgovoru
|
|
|||
|
|||
Bokiii, Kalemegdan je definitivno mesto u koje mora biti uloženo i novca, i rada bez ikakvog cifranja ili kolebanja. U Srbiji on nije ni manje, ni više važniji od smederevske, petrovaradinske, bačke... tvrđave, tako da mi je drago kada uopšte postoje ideje (i diskusije) da se takvi objekti istraže, zaštite, obnove, ulepšaju... Borba protiv kojekakvih koji svoje interese "ugrađuju" u takve zidine je sveprisutna i najveća prepreka takvim idejama, ali to je borba koju morate Vi koji živite u gradovima sa tvrđavama prvi povesti i poneti najveći teret. Eto i ideje da pokušate okupiti istomišljenike iz takvih gradova i da zajednički nastavite u naumu. Najiskrenije želim da uspete u tome!
|
|
|||
|
|||
brate ja zivim u LA
|
|
|||
|
|||
OK Onda sigurno imaš nekakve veze sa Beogradom, ili sa tom zamisli oko Kalemegdana, pa im prenesi moje pisanje
|
|
|||
|
|||
Citat:
inace u njemu sam samo rodjen i proveo jedno sedmicu dve |
|
||||
|
||||
|