|
|||
|
|||
Veliki problemi
Bok decki.Mozda me se sjecate prije par mjeseci sam kupio detektor Fisher 1270 i imao sam problema sa njim zvizdio mi je na sve ali sam ja mislio da sam rjesio taj problem ali u stvari nisam.problem je taj dali neko od vas ima takav detektor pa da mu postavim nekoliko pitanja koje me muce.Pozdrav
|
|
|||
|
|||
on i mora da pisti na sve!Samo razlicitim tonovima
|
|
|||
|
|||
NORMAL DISC = 5 (iron & foil discrimination)
SILENCER switch = ON IRON DISC switch = OFF ALL METAL GROUND ADJ. = 0, OFF (completely counter clockwise) SENSITIVITY = 8 Turn the 1270 ON with the ON /OFF Volume control. (adjust volume to a comfortable level) tako nebi smeo da pisti na sve |
|
|||
|
|||
E pa vidis ja ga ovako naredim:
Normal disc: 10 Silencer:ON Iron disc switch:OFF All Metal Ground Adj.:OFF Sensitivity :8 I zvuk na 5 Kad ga tako naredim on meni nezvizdi na ek**** ali zato mi svira na velike metale kao sto veliki sarafi, potkove, velike ek**** na stare brave i na sve ostale metale sto nebi smijo.Jel po upustvima kad je normal disc na 10 on bi morao svirati samo na aluminij,srebro i bakar.Uglavnom imam vec toliko zeljeza da bih mogao dobro zaraditi da ga prodam. |
|
||||
|
||||
Taj aparat daje signal na zeljezo,pogotovo ako je vece ali nedaje cist ton nego krcka,na plemenite metale daje sasvim drugaciji ton ,cist i bucan,dobar ,pozitivan ton.Usustini to ti je mnogo dobar aparat,jedino ako nisi kupio neki kineski fals!
|
|
|||
|
|||
ma kupio ga u americi.problem i je u tome sto on meni daje dugacak ton na velika zeljeza sto nebi trebao pa me to zbuni totalno.Kod nas su zemljista jako prljava i sad ako on nemoze da odvaja zeljezo sta ce mi onda.Dosad sam dobio zuljeva ko u prici od kopanja a pronasao sam svega dvije kovanice.Ali zato potkova sigurno jedno 10 komada.Neznam stvarno vise sta da radim
|
|
|||
|
|||
Kad bih ti pokazao moju kolekciju gvozdja ...
Cuo sam da postoje neki aparati koji ne javljaju veliko gvozdje.no nisam ih jos vidio |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
ma sta da radi ,da trazi dobre terene ,da vezba...a stoji i to da neki aparati vise reaguju na gvozdje a neki manje(bolja i losija diskriminacija) ...stvar je u tome da treba da naviknes aparat a za to treba i malo duzi rad sa njim ...a i vise puta se je ponavljala prica ovde na forumu da ne postoji aparat bez mane,sa kojom se i ja slazem
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorija Bosne | rammstein | Istorija gradova | 21 | 17.02.2006 11:49 |