|
|||
|
|||
Fisher POMOC!!!
Potrebno mi je misljenje strucnjaka: hocu da kupim Fisher metaldetektor , ali ne mogu da odlucim koji od ova tri modela: Coinstrike, CZ7A i 1270. Inace, radim na Vojvodjanskom terenu. Molim za preporuku koji bi mi najvise odgovarao, t.j. koji bi se najbolje pokazao na ovom terenu.
POZDRAV! |
|
|||
|
|||
fisher 1270
pozdrav! |
|
||||
|
||||
Uzmi 1270 taj je ok.
|
|
|||
|
|||
u sustini svi imaju istu skalameriju unutra .ALI ako bas moras da biras 1270 ti je najbolji od ova dva,ja sam ipak za jednostavniji detektor recimo 1266 .pozdrav dragan
|
|
|||
|
|||
Od ta tri 1270 ima najbolji odnos cena-kvalitet. CZ7 se vise ne proizvodi tako da ces imati problema sa garancijom. Prodao sam dosta 1270-ica i svi kupci su zadovoljni.
|
|
|||
|
|||
Hvala vam na savetu,ali cu jos da vas pitam kolika je razlika izmedju 1236 i 1270,kao i razlika izmedju sonde od 8 i sonde od 10.5 inca(ako i ima razlike)
|
|
||||
|
||||
Ja mogu reci (vec sam nekoliko puta i pisao ovdje na forumu o tome) samo nesto u vezi 8 i 10 sondi (kod CZ7). Ako se radi sa vecom sondom na zaprljanom terenu onda je SENS nemoguce pojacati preko 6 (u boljim slucajevima do 8) jer je dosta nemiran a ispod te osjetljivosti zna da "nevidi" male folise pa cak i neke vrijednije novcice tipa denar i sl. Manja sonda je znaci bolja (kao i kod vecine detektora) za zaprljane terene jer ne hvata previse prostora a veca je jako dobra za nezaprljane, recimo sumske, terene- tamo mozes skoro uvijek da radis sa max sens.
|
|||
|
|||
Ok, pozdrav Vumi samo jos odgovor na pitanje o razlici izmedju fishera 1236 i 1270 tj. o dubini na kojoj registruje folise?
|
|
||||
|
||||
imao sam priliku samo kratko testirati u vazduhu ova dva detektora i ja i nisam primjetio ogromnu razliku ali znamo svi da taj test i nije nekakav pokazatelj...inace u vazduhu su svi fisheri koje sam isprobao davali odlicne rezultate
|
|||
|
|||
Sad sam u rebusu izmedju ova dva modela jer je razlika oko 300 evra a koliko sam razumeo slicni su u kvalitetu.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisher CZ 7a sa IC slusalicama | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 23.11.2004 01:36 |