|
||||
|
||||
Arheolozi ????
Vec 15 dana traju arheoloska iskopavanja na vise lokacija u Srebrenici.Strucnjac i pod rukovodstvom Mirka Babica koriste,po meni,nesto drasticnije metode.Vidite samo,molim vas,kako su puni entuziazma i poleta
Kad samo pomislim koliko stete moze lopata tragaca sa detektorom da nanese nekom arheoloskom lokalitetu....Ili kako ono bijese??? |
|
||||
|
||||
Gde je sad Perun da ga cujem sta ima protiv RUSA i Pluga!
|
|
||||
|
||||
Da ne povjeruješ kakve su to konjusine, nemoguće da su arheolozi, to su sigurno neki domaći igrači, pališ nas na guranje.
|
|
||||
|
||||
Ne palim ,majke mi.Ovo je slika iz danasnjeg "dnevnog avaza"sa popratnim tekstom .Stvarno su arheolozi.Vidi samo kako drze ruke u djepovima.Valjda ih zagrijavaju da ne bi poslije smrznutim rukama i metlicom ostetili neki vazan istorijski nalaz.
|
|
||||
|
||||
Ako se država na ovaj način odnosi prema baštini, onda kao što Sirmium reče, uzmi Rusa s plugom i ori, jer je sve izgubilo smisao.
U Hrvatskoj ovaj tip arheologije ne postoji niti u naj luđm snovima. |
|
|||
|
|||
Kako mi se cini na slici da oni traze neki ulaz el u pozadini Vidim PIRAMIDU
|
|
|||
|
|||
Ni u Srbiji nepostoji ovaj tip arheologije, sta davam kazem, sve je prepusteno nama a arheolozi drze ruke u dzepovima i huskaju da nas malo rasterete
|
|
||||
|
||||
Vjerovatno oni i kopaju bagerom sto i znaju da nema tu nista. ta kula je sluzila kao vojno utvrdjenje i zatvor, na sledecem visocijem brdu nalazi se druga kula koja je pripadala srpskim velikasima. Ovdje se radi vise o ciscenju unutar zidina jer taj objekat treba da se restaurira i kao takav da postane jedna gradska atrakcija.
|
|
||||
|
||||
Perune, hvala na informaciji, povlačim glupost koju sam izvalio u afektu.
|
|
|||
|
|||
U Srbiji arheolog dobije pare da plati 5 nadnicara i oni kopajuJeftiniji su od bagera
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kradljivci srpskog blaga | Stef74 | Zanimljivosti | 29 | 02.02.2010 11:24 |
Rim u Srbiji... | bokiii | Zanimljivosti | 7 | 03.04.2008 01:37 |
Arheologija Zanimljivosti | rammstein | Zanimljivosti | 19 | 11.03.2007 14:49 |
Arheolozi na zadatku | Vumi | Zanimljivosti | 5 | 31.08.2005 11:37 |
Mauzolej cara Hostilijna | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 22.04.2005 04:01 |