|
|||
|
|||
Istina ili laž?
Da je ovo imati nebi bilo uzaluidnog kopanja.
http://www.okmmetaldetectors.com/pro...er/exp5000.php |
|
||||
|
||||
A daaaaaaaaaa
Mislim ono drugo što si napisao kao pretpostavku...
|
||||
|
||||
da ti je to kopao bi duplo uzaludnije mada bih mogao reci i troduplo....a na kraju bi zavrsio u oglase.
|
|||
|
|||
Cista laz ni najbolji 3D treba da razmisljas staje ispod a kamoli ovaj star trek.
To ti dodje ko Supermen |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ima razne novosti
Ova naprava bi bila vec odavno u vojnoj upotrebi ali posto znam sta vojske u svetu koriste mogu da garantujem da neko oce da zaradi na tudjem neznanju.Intenet portal nije skup pa pises i kacis sta oces samo mora neko i da nasedne.
Poz |
|
||||
|
||||
Ćao Frci...
A šta predstavlja ova dole slika i odkud ona ovde u prči sa OKM mašinerijom za vremeplov
|
|||
|
|||
nasao sam ih u nekom nemackom forumu.. prodaju neke metal detektore.. ali terenski radar je naucna fantastika i ustvari ce morati da menjaju naziv jer je je ocigledna prevara kupaca. pise da je to ustvari FLUXGATE MAGNETOMETAR , pojma nemam ni sta je to :-) samo je 100x skuplji :-)
|
|
||||
|
||||
Pa to je uređaj koji spada u grupu magnetometara...
Magnetometri mere poremećaje u magnetnom polju zemljišta.. pošto sama zemljina kora ima magnetno polje... E sad ovaj uređaj najverovatnije meri promenu magnetnog fluksa (zato se zove (FLUXGATE MAGNETOMETAR)određen og područja ( Znajući da je magnetni fluks veličina koja označava magnetno polje u blizini pokretnog naelektrisanja). Ovaj aparat bi trebao da meri tu promenu magnetnog fluksa pošto ga narušava električnim poljem... Ovo je moj skromni, laički odgovor kako sam razumeo rad VREMEPLOVA OKM... A uzgred, pitao sam Frcži-a šta je ona slika dole, uzengija, dva srpa i neki nož i kakve veze sa ovom detektorom ima (možda je pronađeno njima i možda Frci ima ovu napravu u posedu ? ) Heheheh
|
|||
|
|||
Greska
Ovoje trbala da bude slika.
Pozdrav svima od novog clana. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istina o religiji | pike.sch | Zanimljivosti | 2 | 15.08.2011 22:23 |