|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Vaš omiljeni istoriski spektakl: | |||
Braveheart (Hrabro srce) | 19 | 19,79% | |
Gladiator | 34 | 35,42% | |
Alexander | 12 | 12,50% | |
3oo | 14 | 14,58% | |
HBO Rome (Rim) | 16 | 16,67% | |
Apocalypto | 5 | 5,21% | |
Titus | 3 | 3,13% | |
Troy (Troja) | 15 | 15,63% | |
BBC Hannibal | 2 | 2,08% | |
Pathfinder | 3 | 3,13% | |
Julius Caesar | 9 | 9,38% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 96. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Omiljeni istoriski spektakl
Mnogo smo nešto ozbiljni u poslednje vreme, a i odavno nismo imali nijedno glasanje...
Vaš omiljeni istoriski spektakl u poslednjoj deceniji: Promijenjeno od Pretorijanac (28.03.2013 u 03:23 sati) |
|
||||
|
||||
Mnogo tesko pitanje, sve moji omiljeni filmovi. Jos bih dodao i Hanibal, Julije Cezar, Pathfinder...
|
|
||||
|
||||
Gladiator u svakom slučaju, priča je izmišljena ali je sve ostalo prihvatljivo.
|
|
||||
|
||||
Ne mogu da se odlucim....Gladijator,300 ili Troja
Ipak Gladijator,izmedju ostalog i zato sto je to prvi i poslednji film koji sam odledao u bioskopu sa svojom suprugom...to nam je bio jedan od prvih izlazaka...jedva sam je nagovorio bioskop je mrtav...ziveo bioskop brothers...what we do in life,echoes in eternity! Interesantna tema Pretorijance,a i novi avatar ti je odlican,Piter Selers je moj omiljeni glumac. |
|
||||
|
||||
Hvala, Hvala...
Možete da glasate za više filmova. |
|
|||
|
|||
Ubedljivo BRAVEHEART sjajan film. Naravno malo doteran cisto da bi se prodale bioskopske karte. Ali mislim da je za klasu bolji od ostlih. Nije za dzabe bio film godine.
|
|
|||
|
|||
Hrabro srce broj dva, Gladijator broj jedan, jer je na veran, i dramatican nacin prikazan zivot, i borba za zivot Gladijatora, u starom Rimu.
|
|
||||
|
||||
Ja bih vise voleo da gledam neki spektakl koji negovori ni o grcima a ni o rimljanima.Na primer o dacanima,keltima,ili o jednoj veoma bitnoj fazi ljudske istorije a to je kameno doba(neolit).
|
|||
|
|||
glasam za troju
|
|
||||
|
||||
Citat:
Dobio je i oskara. O keltima Imaš Druids sa Kristoferom Lamberom ali je sasvim osrednji. Zaboravljaš da istoriju pišu pobednici, te nije ni čudo što su ostali zaboravljeni. Zato mi iskopavamo koga stignemo. |
|
|