|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Titove znacke
Dali neko zna vrednost ili bar neke podatke o znackama pod imenom Stafeta mladosti koje se nalaze u koricama gde je sa leve unutrasnje strane slika Josipa Broza Tita a sa druge strane se nalaze znacke koje predstavljaju stafete od 1945. do 1981. godine sve su izradjene od bronze.
|
|
|||
|
|||
Gledao sam na tv-u konkretno na jagodinskoj palmi plus reportazu o nekomtipu iz jagodine koji ima ogromnu zbirku znacaka nisam upamtio broj komada ali ne preterujem mislim da ih ima par desetina hiljada komada i to sve razlicite. Ako ima nekog iz Jagodine mogao bi da pomogne u smislu kontakt telefona da se stupi u kontakt sa kolekcionarom
|
|
|||
|
|||
Ja sam taj prilog gledao u nekoj emisiji na RTS-u pre 2-3 godine ali on je to sakupljaoviseo d 30 godina.Ako ima nekog iz Jagodine neka se javi.
|
|
|||
|
|||
Druze iskopao sam ti broj covek se zove Siki 064/1416984
|
|
|||
|
|||
To care
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Lepo i kompletno
|
|
||||
|
||||
eh da je copavi zagorac sada ziv i vidi ovu kolekciju ti bi sigurno postao pocasni kustos muzeja 25 maj
|
|
||||
|
||||
Bas ga volite.
|
|
||||
|
||||
nije mjesto za takve stvari....