|
||||
|
||||
whites di pro
nije na nasem jeziku,ali svi ce moci da vide i da cuju na koliko detektuje konzervu.
koji aparat jos to moze a da nije pulsni? http://www.youtube.com/watch?v=RiuVAKnO3W4 |
|
||||
|
||||
Ovaj aparat je očigledno ispred svog vremena... i biće veoma dragocen detektorašima iz budućnosti, kojima bude cilj pronalaženje današnjih konzervi
|
|||
|
|||
ja mislio da je cilj detektorisanja bronza srebro i tozla,e jbg,moram uzeti ovaj detektor moj nesto slabo tuče te konzerve na 1m....
|
|
||||
|
||||
da li hvata i pastete na toliku dubinu?
ja vise tezim ka pastetama,konzerve ne skupljam toliko.imam izuzetnu kolekciju
|
||||
|
||||
aluminijum je metal-dakle ako uhvati aluminijumsku konzervu na 1 metar uhvatice i ostavu bronze ili srebra na istoj dubini
pokusajte isti test sa detektorima koje imate jedina mana ovog aparata je sto je jako tezak,mislim oko 2.5 kg |
|
||||
|
||||
Rado bih pokušao isti test, ali od silnih wirelessa i čuda, imam smetnje po kući
... mada nisam ni siguran da bih uspeo da ponovim... nije precizirano da li je puna ili prazna konzerva, kao ni koja je vrsta piva u pitanju, da ne zaboravimo ni prisutnost otvarača (ko ih izmisli da pivopije mogu da ga otkinu i bace)
|
||||
|
||||
To su Česi a Češki metar i naš nije isti....
A i konzerve su im veće jer piju više piva nego mi.... Nije to ništa , kao prvo "gde je pečat" i drugo "jedino Rusi mogu da vare pod vodom!"
|
|||
|
|||
All Metall mod, sa pratecim tonom.
To mogu mnogi aparati, kad im se ukljuci Disk gube znatno na dubini. Nije los za trazenje po sumi i cistim terenima, gde ima puno gvozdja brzo prodje volja za trazenjem od stalnog zujanja. |
|
|||
|
|||
evo probo ali sa limenkom cole,pegla na 1m ,velika sonda frek.12..reak.0..dis k3...sens99..ko neveruje neka proba....
|
|
||||
|
||||
gresis kratki,ima skalu koja pokazuje da li je plemenit metal ili ne
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Whites eagle 2 sl | ddundjer | Whites | 5 | 30.07.2009 16:55 |