|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Kopije
Nisu Kinezi jedini koji se bave kopiranjem, evo počeli i Ukrajinci! Aparat se zove Viking i po njihovoj priči bolji je od uzora.
|
|
||||
|
||||
Kako mislis da su ukrajinci kopirali aparat? Koji je aparat u pitanju i odakle ti to da su ga kopirali. Vikingovi modeli postoje odavno...nije mi bas jasno sta si htio reci.
|
|||
|
|||
Pa meni ovo licni skoz na F75.
|
|
||||
|
||||
Na ovo sam mislio kad sam rekao kopija, firma koja ovo proizvodi se zove Mars, a model Viking.
|
|
|||
|
|||
a koliko kosta taj Viking sa Marsa ?
|
|
||||
|
||||
Zar to nije ruski? Video sam takvog kod jednog kolege, kaze da je ruski.
|
|||
|
|||
ja sam jednom davno duzio ruski pistolj Viking...e ebem li ga,kako ruski Viking ne znam (bio utoka ili md)
|
|
||||
|
||||
ma kakvi ukrajinci, to je kineska kopija F75 ili teknetiks T2,
kontaktiras kineze i dogovoris kolicinu i nacin placanja, a ako uzmes vise komada onda ti ga i brendiraju po zelji... mozes da stavis sta god hoces od imena ili grafike samo ne ono sto je vec zauzeto/fisher, teknetiks i slicno/ .... na "alibabi" imas mnostvo firmi sa dalekog istoka koja to radi... |
|
|||
|
|||
da,ALIBABA...vidjoh tu onog Minelaba GPX 4500 za troduplo manje para nego inace...ali to je ono,je li to bas taj Minelab ili je li uopste Minelab???
|
|
||||
|
||||
ne da nije minelab nego nije ni PI nego ko zna kakva kopija i kog vlf je unutra,
normalno niti vredi i to za sta ga prodaju... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kineske kopije | Naki011 | Ostali | 3 | 19.06.2012 16:41 |