|
Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! Ovdje možete postaviti sva pitanja u vezi nejasnoća oko korišćenja foruma...! |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Usporeno otvaranje stranica...
[color=lime]Pozdrav vumi:hallo: :hallo: [/color]
[color=#00ff00]Mozda se meni cini,ali od kad si radio na forumu,sada je otvaranje novih prozorceta i stranica kod mene veoma usporeno i potrebno je vise vremena,sto kod mene izaziva bes :1761: :1761:.Jel to nesto do tebe,ili je problem u mom PCu.[/color] [color=#00ff00]E sada neznam kako je kod ostalih clanova sto se tice brzine rada i otvaranja stranica ,ali je kod mene iovako i onako napeta situacija sa Kompom,a ovo sada jos vise zagreva situaciju, da ga sto pre :2162: :2162: [/color] :36_1_12[1 . A ne pokazuje ni smajlijeve vise............u prilozima Promijenjeno od rammstein (01.06.2005 u 17:30 sati) |
|
||||
|
||||
Samo polako, jos ima dosta posla da se uradi, bice sve ok (nadam se bar :) ). Sto se tice smajlija, pogledaj prije nego odgovoris da li si ih mozda iskljucio ?? :)
|
|||
|
|||
Jeste malo sporije ( za delic sekunde ) ali nije to nista strasno , a smajlie na ovoj temi nemam ni ja ( na drugim ih imam ) takodje ih nemam gde niti iskljuciti niti ukljuciti ( desna strana je bez smajlija )
|
|
||||
|
||||
Smajliji su iskljuceni u ovom forumu cisto iz razloga sto je forum otvoren i za goste tj i neregistrirani korisnici mogu da pisu ovdje priloge. Zbog toga sam ih iskljucio da ne dodje do toga da se neko pocne igrati sa njima i ubacivati sve i svasta...