|
|||
|
|||
e-bay md
da li je netko naručivao za hrvatsku md sa ebaya. kako j sa carinom i porezom iz usa? zanima me neki ace 250, 350, f2, ili eventualno at pro.
|
|
||||
|
||||
Ako kupujes u inostranstvu, koliko mi je poznato, carina na aparate sa displejem i bez njega je sasvim drugacija. Ovi sa displejem imaju manju carinu od onih bez njega.
|
|||
|
|||
hvala na odgovoru. vidim da u americi su dosta jeftiniji nego u europi. zato sam pitao da li netko ima iskustva jer nebi želio neprilike na carini. to za display je čudno. svejedno još ću razmisliti, a možda i sačekati 10 mjeseci do ulaska u eu.
|
|
||||
|
||||
Ja sam preko ebay-a uzeo ace 350, na njegovu cijenu ćeš morati platiti porez 25% i još 15% carinu.
|
|
||||
|
||||
A gdje bi ti tražio?
|
|
|||
|
|||
mislim da mi je najisplativije uzeti nešto ovako za početak:
http://www.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxSpeci...item2ec0154405 215 $ uređaj sa priborom 60 $ poštarina caina i porez je dosta. ako je tako 25+15 % , to je blizu 100 $ Promijenjeno od Vumi (27.09.2012 u 13:34 sati) |
|
|||
|
|||
za te pare mozda je bolje da pazaris garet euro ace...jer ce ti taj fiser biti dublji samo sa vecom sondom od 11inca
|
|
||||
|
||||
Odi u Sloveniju ili Srbiju i kupi si detektor i gotovo (zavisi iz kojeg si dijela), to ti je daleko najisplativije...
|
|
|||
|
|||
može neka uputa gdje u srbiji tražiti. to mi je puno bliže.
|
|
|||
|
|||
orati se banetu-beograd
on ce ti dati dalje instrukcije oko nabavke |
|
|