|
|||
|
|||
Srebrni novcici
Moze li neko da mi kaze nesto o ovim novcicima,koliko vrede i sl.
|
|
||||
|
||||
Jesu li za prodaju- odmah bi da ih kupim ?
|
|||
|
|||
Pozdrav Vumi, nisu za sad na prodaju a ukoliko nekad budu ti ces biti prvi obavesten
|
|
||||
|
||||
Ne verujem bas da je Vumi zainteresovan za te francuske srebrnjake.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Drugi novčić je dubrovački artiluk, bez rupe ima odličnu cijenu, kovani su između 1627 i 1701 godine.
|
|
||||
|
||||
Enigma dali znas neki sajt gdje bi se mogli pogledati Dubrovacki novcici, konkretno me interesuju Bradani.
|
|
||||
|
||||
Citat:
knjigu od Bože Mimice koja obrađuje dubrovački novac. |
|
|||
|
|||
.....nebih se slozio sa tvojom izjavom u vezi cijene to sto stoji u katalogu nije mjerilo za trziste , ako se bavis numizmatikom trebao bih to znati , pozdrav .......
|
|
||||
|
||||
Weber, ja sam praktičar, dubrovački novac je prilično rijedak i tržišno jako zanimljiv iz više razloga, stoga mu je cijena kontinuirano u porastu.
Prati numizmatičko tržište te ćeš se i sam u to uvjeriti. |
|
|||
|
|||
....... i pored tvoga stava nebih se sa time slozio , no nema razloga za ljutnju ...........
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Noviji novcici | jeka | Novac | 3 | 19.11.2006 20:00 |
Zlatni novcici na obali | zeljketa | Antika | 0 | 22.07.2006 16:31 |
keltski novcici | zeljketa | Antika | 0 | 01.07.2006 17:28 |
Novcici iz Sirmijuma | rammstein | Zanimljivosti | 3 | 10.09.2005 13:51 |