|
|||
|
|||
Pomoc delove za XLT !
Prvo da pozdravim sve u forumu .Pokvario mi se spektrum XLT pogresno sam svrzao plius i minus trebaju mi neki delovi dali iko zna gde ih mogu naruciti .Hvala unapred i Pozdrav!!!
|
|
||||
|
||||
Navedi komponente koje su riknule, možda ih negdje pronađemo.
Najbolje bi bilo da se prvo obratiš proizvođaču (white"s-u) oni ponekad znaju biti milostivi, pogotovo ako naletiš na zemu koji tamo radi. Samo da nije mikrokontroler ispustio dušu. Budi pozdravljen! |
|
||||
|
||||
Citat:
a jesi li razmisljao da mozda odneses uredjaj kod nekog od majstora da ne bi svojerucno napravio neki jos gori kermez na detektoru ... pozzzzdrav |
|
||||
|
||||
U normalnom slučaju nebi smjelo doći do pregorijevanja elektronike ako se zamijene polovi na baterijama a ako i dođe do toga nebi smjelo da se radi o težem kvaru.
|
|||
|
|||
probaj na www.MGelectronic.co. yu nis salju pouzecem 018520455 pozdrav
|
|
||||
|
||||
Kakav ti je ovo sajt treba mi sifra da bih ga otvorio
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
telefon u ruke i narucujes sta ti treba ,daleko smo mi od evrope
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
pomoc | bojanrist | Vrste i namjena | 3 | 05.10.2006 21:05 |
Trazi se pomoc nadarenih :) | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 36 | 07.09.2005 01:04 |